Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un fost sportiv bistrițean a devenit antrenorul echipei naționale de volei a Irlandei

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul voleibalist bistrițean  Andrei Molnar a semnat zilele trecute contractul cu Asociația Națională de Volei a Irlandei și va antrena timp de 4 ani echipa națională de volei masculin a acestei țări.

Fotografiile de la prezentarea oficială a noilor antrenori de la echipele naționale masculin și feminin și imagini cu momentul semnării contractelor au fost publicate pe site-ul și pe pagina de facebook a naționalei irlandeze: (citește comunicatul :National Squads Head Coach Announcement

Potrivit anunțului, cei doi noi antrenori ai loturilor: Andrei Molnar, la echipa de băieți și Fabio Tamborini, la echipa de fete (foto)au fost prezentați oficial sâmbătă la o reuniune a antrenorilor organizată la  Newbridge, în Irlanda. Despre cei doi noi antrenori care au semnat tot atunci și contractele, oficialii Asociației Naționale de Volei spun și că au suficientă experiență atât ca jucători cât și ca  antrenori în țările din care provin  și că misiunea lor este să reclădească echipele naționale lucrând cu  antrenorii cluburilor, dar mai ales concentrându-se pe juniorii peste 16 și peste 18 ani.

Fostul voleibalist bistrițean este plecat de 5 ani din România și în prezent urmează  un masterat educațional în capitala Irlandei, la Trinity College Dublin. Andrei Molnar este profesor de educație fizică și înaintea preluării naționalei a antrenat echipa de junioare femei a Irlandei, dar a fost și timp de doi ani profesor de sport într-o școală pentru copii cu dizabilități. Despre antrenarea echipei naționale de volei a Irlandei spune că este o mare provocare în condițiile în care sportivii sunt amatori iar voleiul nu are cine știe ce tradiție în Irlanda : „ în primul an nu vom merge în competiții, ne vom concentra exclusiv pe clădirea echipei. Eu am cerut să reconstruiesc lotul de la zero, asta a fost una dintre condițiile pe care le-am pus” a explicat Andrei Molnar pentru Bistrița Express.

Fostul voleibalist român spune și că este în curs de obținere a cetățeniei irlandeze.

Andrei Molnar, 33 de ani, a fost voleibalist și a jucat la  CS Volei Bistrita, Știința Bacău, echipa cu care a promovat înn Liga Națională și CVM Brașov.

 

.

Share.

About Author

4 comentarii

 1. Minciuna din cap in coada. De ce nu va infirmati putin, inainte sa scrieti toate tampeniile? Nu va e rusine… Vreau sa vad un document, ceva oficial. Scrieti dupa ureche, cum va spune unul ceva, hop ati pus botul….

  • Simona Bozbici în

   Daca citeati articolul in loc sa va infierbantati singur, la 3 dimineata, ati fi vazut ca informatia cu noii antrenori apare pe site-ul oficial al Asociatiei Nationale de Volei a Irlandei. E un comunicat al Asociatiei cu fotografii. Mai oficial de atat nu stiu ce putea fi. Probabil sa-i cer omului contractul, care e confidential. Nu comentez partea cu INFIRMATI in loc de INFORMATI, ca banuiesc ca de la ora vi se trage. Si nici aroganta superioara cu care, scriind din Bucuresti, ne spuneti ca nu ne cititi. A si sa nu va inflamati ca v-am editat, restul era nepublicabil.

  • Andrei Molnar în

   In urma unui concurs pe baza de proiect si interviu desfasurat pe data de 17 Iunie 2017 am fost ales ca si Head Coach al nationalei masculine de volei al Republicii Irlanda. Confirmarea rezultatului a fost comunicata pe data de 27 Iunie 2017 cu o saptamana inaintea zilei mele de nastere. Doamna reporter Simona Bozbici a aflat din pura intamplare de mine in urma unui schimb de informatii legate de sport si a fost indeajuns de eleganta sa astepte raspunsul oficial din partea Volleyball Association of Ireland (VAI). Daca doriti mai multe detalii info@volleyballireland.com, 00353 1 6707165 (VAI).

Lasă un comentariu