Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Gabriel Rus, șoferul Tuaregului care a pătruns pe contrasens și a ucis un taximetrist are mandat de 30 de zile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Judecătorii de la Beclean au decis astăzi că șoferul Tuaregului care a izbit un taximetru duminică dimineața după ce a intrat pe contrasens și a provocat moartea taximetristului, să fie cercetat în stare de arest. Completul de drepturi și libertăți de la Judecătoria din Beclean a admis astfel cererea procurorilor care l-au vrut pe Gabriel Rus, autorul accidentului de la Coldău, după gratii. Decizia are drept recurs în 48 de ore.

Cu doar câteva ore înainte de accidentul dramatic, șoferul a postat câteva fotografii pe pagina sa de socializare chiar de la nunta unde petrecea. Printre comentariile la una dintre fotografiile de acolo, un apropiat i-a transmis că-i ține pumnii și ”liberare ușoară”. Citiți decizia direct pe site-ul Judecătoriei Beclean: Portal Judecatoria Beclean-decizie

Autorul accidentului, Gabriel Rus din Tîrlișua, despre care polițiștii susțin că era băut în momentul impactului, s-a urcat la volan în jurul orelor 4 dimineața după ce a petrecut sâmbătă noaptea la o nuntă din Beclean, sărbătorită  la un restaurant. În zona podului de la Coldău n-a mai controlat mașina de teren pe care o conducea și a intrat pe contrasens, unde a izbit frontal un taximetru cu trei pasageri. Șoferul mașinii de taxi, un tânăr  de 21 de ani a murit pe loc, ceilalți pasageri scăpând cu răni ușoare.

Taximetrul izbit frontal de mașina de teren condusă de Gabriel Rus a ajuns într-un depozit din Beclean. Jurnaliștii de la Știri din Beclean au fotografiat-o pentru a le arăta cititorilor lor cât de nimicitor a fost impactul care a ucis un tânăr de 21 de ani și a transformat-o într-un morman de metal.

sursă foto: Știri din Beclean

Share.

About Author

Lasă un comentariu