Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Hotelul Metropolis salvat la limită de licitația ANAF-ului, care-i stabilise deja prețul de vânzare. Află ce s-a întâmplat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Metropolis Grup a scăpat la mustață de vânzarea de către ANAF a  hotelului său de 5 stele. Fiscul stabilise  deja prețul de pornire pentru hotelul cel mai bine clasat din Bistrița la 7 milioane de euro, iar licitația era  anunțată pentru 26 septembrie 2017.

Vânzarea a căzut deocamdată, după ce Metropolis Group a reușit, cu doar  4 zile înainte, să obțină  intrarea în insolvență din partea  unei instanțe a Tribunalului Bistrița-Năsăud. În  ședința de judecată  din 22 septembrie judecătorii  le-au admis cererea de intrare în insolvență, depusă de cei de la Metropolis Grup și odată cu această procedură a fost blocată, așa cum impune legea  și vânzarea hotelului de către ANAF.

Administrator judiciar pentru perioada insolvenței  a fost numit CONSULT MANAGEMENT UV IPURL a lichidatorului judiciar Vasile Urs, același firmă de insolvență care se ocupă și de  Stadionul ”Jean Pădureanu”. Până în 8 noiembrie instanța a stabilit că se pot înscrie la masa credală firmele la care Metropolis Bets are datorii neachitate.

Potrivit Profit.ro Metropolis Group, care are la rândul ei datorii către ANAF urma să fie executată în calitate de garant ipotecar pentru o altă firmă din grup, Metropolis Bets. Firma de jocuri ar avea datorii de 32 de milioane  de lei, conform profit.ro ,care citează la rândul său site-ul  termene. ro.

Decizia instanței de la Bistrița de a accepta intrarea în insolvență și care blochează vânzarea Hotelului Metropolis, poate fi atacată în termen de 7 zile de la comunicarea ei, ceea ce nu s-a întâmplat încă.

17

Share.

About Author

Lasă un comentariu