Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Replică savuroasă la năstrușniciile lui Vosganian: ”e ca un pui îngâmfat care visează să ajungă specialitate într-un supermarket de lux”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Comentariile deputatului ALDE ,Varujan Vosganian, care visează la impozitarea produselor din gospodăria țărănească, începând cu oul de găină, ”care lasă bugetul fără 50 de bani”, au inflamat astăzi rețelele de socializare și tot ce înseamnă social media.  Deputatul Ionuț Simionca de la PMP  i-a dat, tot pe facebook, o replică savuroasă fostului ministru al Economiei, despre care crede că exprimă idei la care au ajuns de fapt chiar să se gândească cei din actuala putere, din disperare de a aduna bani la buget: ”  În disperarea de a aduna bani în puşculiţa statului, actuala putere PSD-ALDE a început să numere ouăle de la găinile noastre din curte pentru a le impozita. Actuala putere este la un pas de introducerea impozitului pe creasta de slănină, căţelul de usturoi şi coada de prună”  scrie Ionuț Simionca.

După ce-i trece în revistă replicile cu care a dat foc Internetului, adică   “fiecare ou mâncat de la găina din curte văduveşte bugetul de cincizeci de bani” și “Faptul că avem o atât de puternică înclinaţie spre autoconsum, şi nu doar în ce priveste alimentele, ne costă în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei“, deputatul de Bistrița-Năsăud îi lipește o etichetă vechiului politician cu idei trăznite: ”În opinia mea, Varujan Vosganian este ca un pui îngâmfat crescut în condiţii artificiale, care visează să ajungă într-o bună zi o specialitate de pui congelat într-un supermarket de lux. Fostul ministru este cea mai bună ilustrare a faptului că actualii guvernanţi sunt total dezlipiţi de realitate şi nu înţeleg cât efort fac oamenii de rând pentru a-şi asigura din propria gospodărie alimentele de subzistenţă. Sunt revoltat de prostiile care le trec prin cap politicienilor aflaţi la putere. Trebuie să avem grijă cu ei, că, vorba aceea, ce face un prost nu pot desface zece înţelepţi”, comentează Simonca.

Iar șirul citatelor din năstrușniciilor lui Vosganian nu se oprește aici: “Oul vândut va aduce bugetului TVA, impozit pe profit şi pe dividende, impozit pe salarii şi contribuţii la asigurările sociale… În schimb, oul din coteţ, în drumul său spre tigaie, nu produce niciun ban. La fel în ce priveşte roşiile din brazdele de acasă, magiunul din prunii din gradină, săpunul din grăsimile adunate peste an, pulovarele tricotate din lâna oilor de la stână etc. etc… Faptul că avem o atât de puternică înclinaţie spre autoconsum, şi nu doar în ce priveşte alimentele, ne costa în fiecare an venituri bugetare de multe miliarde de lei”, țină să-l citeze deputatul de la PMP care a adaugat că cel care a exprimat gândurile cele mai ascunse ale coaliției a reușit ”să stârnească revolta tuturor oamenilor cu scaun la cap”.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu