Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să declanșeze războiul total împotriva PSD

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL, Ludovic Orban  le-a cerut liberalilor prezenți astăzi la Brașov la Consiliul Național al partidului să se angajeze într-un război pe toate fronturile împotriva PSD : ”Atunci când PSD declară război libertăţii indivizilor, mass-media, mediului de afaceri, când se războieşte toată ziua, atunci când încearcă să reducă veniturile angajaţilor prin transferul contribuţiilor de la angajatori la angajat, PNL nu are de făcut decat un singur lucru – să declare război PSD şi să declanşeze un război total, pe toate fronturile împotriva PSD” i-a îndemnat Orban pe membri PNL prezenți, printre care și o delegație din Bistrița-Năsăud.

Liderul liberal a mai spus că situaţia politică din România este ”extrem de gravă” şi că, de când este la putere, PSD a suferit o metamorfoză totală: ”Suntem într-o situaţie politică pe care eu o consider extrem de gravă. Practic, nu există o situaţie normală într-o democraţie în care să se afle un partid la putere, să guverneze, să îşi pună în practică promisiunile electorale, să îşi pună în aplicare ideologia, doctrina şi să încerce să îmbunătăţească viaţa oamenilor. Nu. Avem de-a face cu o bandă de hoţi, de incompetenţi, de ţepari, de oameni certaţi cu bunul simţ, de oameni certaţi cu legea, de oameni care nu înţeleg democraţia. Ei conduc astăzi România şi nu o conduc normal. Ei conduc aşa cum au fost ei obişnuiţi să conducă, fie în perioada comunistă, oftează după fermele de partid sau după colhozuri, sunt obişnuiţi să taie şi să spânzure, să calce în picioare demnitatea oricărui individ. În general, nu suportă să fie contrazişi şi nu suportă oamenii liberi. , a declarat Orban.

Și fostul președinte Raluca Turcan le-a cerut liberalilor care nu au de gând să se angajeze total în lupta de opoziție să plece: ”PNL poate fi liderul inteligent și puternic al dreptei. Ne trebuie concentrare și ne mai trebuie angajament, iar cine preferă să doarmă, să absenteze sau să voteze cu PSD poate să ia altă cale. Avem nevoie de mobilizare și să fim combativi. Tot timpul, fără pauze, fără ezitări. Aceasta e singura cale spre victorie a PNL“, a spus Raluca Turcan, la Consiliul Național al PNL.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu