Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Simionca: ” Nu ne interesează lupta voastră politică. Pe români îi interesează cine le rezolvă problemele

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca a luat atitudine față de noua criză politică din PSD și i-a avertizat pe cei din principalul partid de guvernământ că au ajuns să pârjolească țara prin comportamentul lor iresponsabil. Într-o declarație politică făcută astăzi în plenul Camerei Deputaților, Simionca i-a avertizat pe cei din PSD că românilor nu le pasă de bătălia lor internă, dar le pasă de cum le sunt rezolvate problemele: ” În ultimele ore am asistat la bătălii extrem dure în PSD, pentru lidership si supraviețuire. Lupta voastră internă, domnilor nu ajută românii Pe români nu-i interesează cine câștigă, Dragnea sau Tudose, pe români îi interesează cine le rezolvă problemele, cine îi asigură că nu le cresc taxele și impozitele, cine îi asigură că nu le cresc accizele, cine îi asigură că primesc subvențiile la timp, cine îi asigură că documentele trimise la Bruxelles pentru finanțări europene sunt făcute bine” le-a spus Simionca.

”Azi mâine spuneți că aveți 120% în sondaje. Mințiți în fiecare zi”

Simionca i-a avertizat pe cei din PSD să nu arunce țara în criză, din pricina crizei din propriul partid: ” L-ati schimbat pe Grindeanu cu Tudose pentru lipsa de performanță. Acum pentru a doua oara vreți să aruncați țara în criză politică  vreți să-l schimbați și pe Tudose. Ati inventat pretextul că omul nu stă bine în sondaje. Scoateți pe piață sondaje care dezinformează cetățenii, unele situează PSD-ul la peste 50 la sută și în curând ne aşteptăm  să aveţi 120 la sută, nu aveţi limite atunci când minţiţi. Mințiți, domnilor, mințiți în fiecare zi, şi unii, şi alții, nu știți cum să vă scoateți cămașa, nu aveți curaj să recunoașteți, ca niște bărbați, că programul de guvernare pe care vi l-ați asumat nu funcționează și continuați să dezinformați, să mințiți românii și să distrugeţi această țară”.

Deputatul PMP l-a taxat dur pe președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, căruia i-a spus în plen că și-a angajat toți prietenii din Teleorman la Guvern: ”Nimic nu funcționează, începând de la Guvern, unde miniștrii nu merg de la ședințele săptămânale și trimit în loc secretari de stat. Asa functionează Guvernul României,o instituție care a ajuns la aproape  80 de angajati din Teleorman.  Cred că Teleormanul  e cea productivă zonăa României când e vorba de oameni capabili și profesioniști, că altfel nu pot să înțeleg cum se face că Liviu Dragnea și-a angajat aproae 80 de prieteni la guvern. Până când o sa va mai prefaceti ca vă pasa de această din țară” a mai spus deputatul PMP care le-a recomandat celor de la PSD să se remanieze cu toții:

Plecaţi, domnilor, plecați, remaniați-vă, domnilor, remaniați-vă, nu pârjoliţi acest pământ sfânt pentru care au luptat strămoșii noștri şi pe care doar păgânii l-au mai distrus așa! Noi vrem să trăim aici, vrem să ne creștem copiii, nepoții, în țara noastră, vrem ca ei să aibă un viitor! Vouă nu vă pasă! Unii ne-am întors acasă să punem umărul, să schimbăm în bine şi să dezvoltăm România. În schimb, voi, cei de la guvernare, nu faceți altceva decât să regresaţi, să vă întoarceți în timp, să alungați românii din țară, să-i forțați să plece de acasă pentru a-şi găsi un viitor. Să vă fie rușine că aţi distrus şi speranțele de normalitate ale românilor, să nu mai vorbim de visele românilor. Să vă fie ruşine! Toate acestea vi le spune, din suflet şi cu supărare, UN ROMÂN!” și-aîncheiat Simionca declarația politică spusă azi în plenul Camerei Deputaților.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu