Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Tinerii liberali bistrițeni au de astazi conducere cu acte în regulă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele interimar de la Organizația de tineret a PNL Bistrița, Doru Rus este, de miercuri seara și președintele ales, după conferința municipală de alegeri, organizată la sala de conferințe a  Hotelului Metropolis.

Doru Rus este absolvent de management și face parte de dată recentă din board-ul Selgros Bistrița. Rus este secondat de doi primvicepreședinți TNL: Dorina Pop, absolventă de studii europene și fost consilier parlamentar  și Cristian Bouhar și el fost consilier parlamentar și ex-președinte la Clubul Studenților Liberali BN.

Parcă niciodată organizația municipală de tineret a PNL nu a avut nevoie de o asemenea coeziune. Noi, cei din PNL, ştim că politica de azi, dictează viața noastră de mâine. Ne-am săturat de vorbele de duh de genul ” lasă maică, bine că nu e mai rău”. Este rău deja. Mai rău înseamnă dictatură, iar PNL nu poate accepta aşa ceva. Tinerii din PNL fac politică pentru oameni, nu pentru propăşirea partidului. Partidul este doar o formă de constituire a unui ansamblu de conştiințe comune. Conştiințe ce doresc binele nostru al tuturor…. Să găsim soluții care să ne facă să credem că viitorul acestui oraş depinde în primul rând de noi şi apoi de alții” a fost mesajul cu care organizatorii de la TNL Bistrița și-au invitat colegii pe pagina de facebook să participe la conferința de alegeri și sub semnul căruia a stat întreaga desfășurare.

Alegeri la municipiu, județ și naționale la TNL în aceeași săptămână

Alegerile tinerilor din PNL au fost supervizate miercuri  de președinții organizațiilor municipale și județene ale liberalilor, Sorin Hangan, respectiv Ioan Turc, de președinta OFL, Diana Morar, prim-vicepreședintele municipal, Tudor Filip și președintele organizației județene de tineret, consilierul județean, Florin Moldovan. De altfel Florin Moldovan va candida și el sâmbătă la alegerile județene de tineret, pentru un nou mandat de președinte TNL Bistrița-Năsăud.

Săptămâna de foc a alegerilor în TNL se va încheia cu runda națională, organizată duminică, pe parcursul căreia își dispută conducerea doi parlamentari: mezina Mara Mareș,  susținută de 20 de organizații, deputatul de Arad, Glad Varga și Radu Surugiu, fost parlamentar în legislatura anterioară.

Share.

About Author

Lasă un comentariu