Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocatul Diana Morar candideaza pentru președinția femeilor liberale

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Avocata, care deține funcția în exercițiu  și-a anunțat astăzi, public, intenția de a candida la președinția Organizației Județene a Organizației de Feemei a PNL Bistrița-Năsăud, care și-a programat la sfârșitul acestei săptămâni conferința de alegeri.

Întrebată dacă are contracandidat Diana Morar a declarat într-o conferință de presă că până acum candidatura ei este singura înregistrată, însă competiția ste deschisă. Avocata, care conduce organizația de femei după ce o vreme a fost copreședinte alături de Gabriela Montoiu, în urma fuziunii celor două organizații, a PNL și PDL. a menționat că la această oră OFL este în plin proces de reconstrucție la nivel județean: ”Faptul că noi am inceput un proces de reconstrucție  a organizatiilor de femei pe principiile motiunii Forta dreptei, susținute de Ludovic Orban, adică potrivit principiului organizării de la bază. Am avut multe  întâlniri, suntem bine primite, femeile sunt dornice sa participe la acțiuni alături de OFL și le mulțumesc celor care au ales să se implice indiferent de inconveniente.” a mai spus președinta OFL Bistrița-Năsăud.

Ea a adresat și o invitație tuturor doamnelor care ”simt liberal” să li se alăture la Conferința județeană organizată duminică la Metropolis și pe viitor în organizație.

Diana Morar este consilier local în Consiliul Local Bistrița și anul acesta a fost aleasă în Curtea Națională de Onoare și Arbitraj a PNL

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu