Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Programările la înmatriculările auto pierdute joi se recuperează sâmbătă. Defecțiunea serverelor a blocat o zi intreagă activitatea

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: După ce joi activitatea în Serviciul de Inmatriculări și Permise auto din întreaga țară a fost blocată întreaga zi,  Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud a anunțat recuperarea zilei sâmbătă când ghișeele vor fi deschise în programul unei zile nomale de lucru.

Recuperarea zilei de joi pentru cei care au avut programarea -făcută online pentru această zi  va fi posibilă sâmbătă, informează sursa citată. Măsura este una stabilită la nivel central” a explicat purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului, Oana Gherman. Inițial, Serviciul de inmatriculări Bistrița-Nasaud a stabilit ca cei care au pierdut programarea să poată fi  primiți în fiecare zi lucrătoare până marți. În această situație se află 50 de solicitanți pentru numere provizorii și 100 pentru numere definitive.

Știrea inițială: Joi nu pot fi înmatriculate mașini și nici eliberate permise auto- avertizează o informare de presă a Instituției Prefectului. Un server central al  Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor a cedat în această dimineața și activitatea serviciului în întreaga țară este blocată.

Pentru că defecțiunea se anunță a fi una serioasă Instituția Prefectului informează că  joi 26 octombrie 2017, ”nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale şi judeţene” și dă asigurări că IT-iștii  lucrează  pentru rezolvarea situaţiei. Un responsabil din Direcția centrală de înmatriculări auto, Florin Catană a declarat pe Digi 24 că e vorba de un sistem de răcire a serverului central, care s-a defectat din timpul nopții.

”Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor”, precizează informarea de presă.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu