Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Comisia pentru referendumul de demitere a primarului din Sângeorz constituită cu un membru lipsă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Prefectul Ovidiu Frenț a așteptat finalul lunii pentru a da ordinul pentru înființarea comisiei de organizarea a referendumului de demitere a primarului orașului Sîngeorz-Băi. Ordinul a venit astăzi , 31 octombrie, după ce instituția prefectului a așteptat în zadar un reprezentant al Consiliului Local Sângeorz Bai, care conform legii ar fi trebuit desemnat. pentru a fi completă comisia.

În cele din urmă fără un răspuns oficial la adresele trimise la Consiliul Local Sângeorz Băi prefectul a emis ordinul înființării comisiei cu 4 reprezentanți în loc de 5. Comisia, care ”are ca  scop coordonarea tuturor activităţilor de organizare și desfășurare a referendumului local pentru demiterea primarului oraşului Sîngeorz-Băi, după cum anunță comunicatul de presă al instituției prefectului este plină de juriști, semn că inclusiv aici se vor purta niște bătălii între părți.

Primarul Traian Ogâgău și-a desemnat ca reprezentant un avocat, specializat în contencios administativ, tânărul liberal George Gaftone. Prefectura și-a trimis un consilier juridic, pe Claudiu Dumitru Boca, Judecătoria Năsăud l-a desemnat ca membru  pe judecătorul Alin Lenuț Pop, iar Consiliul Județean pe directorul executiv Crina Alexandrina Borș . Secretariatul tehnic al comisiei va fi asigurat de Instituția prefectului, iar deciziile adoptate vor fi făcute publice prin conferință de presă, respectiv comunicate, anunță comunicatul de presă remis de reprezentanții în teritoriu ai Guvernului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu