Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un puști a sărit cu mașina peste un trotuar și s-a înfipt în gardul unui centru pentru copii

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Numai norocul a făcut ca un BMW condus de un puști de 18 ani să nu rănească vreun pieton, după ce acesta a pierdut controlul autovehicolului   în timp ce încerca să-l redreseze la intrarea pe strada Dimitrie Cantemir din Bistrița. Mașina scăpată de sub control s-a năpustit pe trotuar și s-a zdrobit de stâlpul de beton al gardului unui centru psihologic de zi pentru copii cu deficiențe. Pe trotuar nu trecea nimeni, copiii erau în clădire  iar șoferul a scăpat fără nicio zgârietură dintr-un accident care putea să se termine foarte prost.

Imediat după ce a coborât băiatul a explicat celor care încercau să-l ajute să scoată mașina că ar fi vrut să evite o pisică și n-a mai putut controla mașina, după ce  a tras de volan:” Ar trebui trimis din nou la școala de șoferi. Asta e un accident imposibil. Numai dacă ești din cale-afară de neîndemânatic poți ajunge acolo cu mașina. Numai norocul a făcut ca aici să nu moară oameni” a comentat un trecator .

Purtătorul de cuvânt al IJP Bistrița-Năsăud Diana Pintea spune că șoferul de 18 ani  a fost testat cu alcooltestul și nu consumase alcool, iar în urma accidentului s-a ales cu un avertisment.

Explicație foto: Șoferul , cel cu tricou galben le explică celor din jur cum s-a întâmplat accidentul.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu