Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Stelian Dolha: ”Revoluția fiscală parcă e coborâtă din manualul luptei de clasă”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primvicepreședintele PNL Bistrița-Năsăud spune că una dintre țintele așa zisei revoluții fiscale este de fapt învrăjbirea angajaților cu angajatorii, iar modul în care o face Guvernul pare desprins dintr-un manual de propagandă. El a scris pe facebook că până și replicile premierului din momentul adoptării în guvern a ordonanței de modificare a Codului Fiscal  trimiteau la lupta de clasă, iar acesta părea să facă repetiții pentru centenarul Revoluției din Rusia  : ”Premierul Tudose mi s-a părut ieri la ședința de guvern coborât direct din manualele luptei de clasă: ”multinaționalele intoxică pentru că se tem că nu-i mai lăsăm să externalizeze profitul, iar băncile, știm noi, că le-au dat liber angajaților să poată veni la protest?? Vi se par cunoscute replicile? Acelea din caricaturile din anii 50 cu capitalistul gras care calcă în picioare muncitorul slab? M-am gândit că Tudose repetă pentru o scenetă dedicată celor 100 de ani de la declanșarea Revoluției roșii din Rusia. Dar nici vorbă, tot scenariul a fost la fel. Pentru că toată nebunia cu revoluția fiscală a lui Dragnea, Mișa și Tudose duce în final în același punct: acela în care angajatul se ia la harță cu angajatorul. Pentru că după ce lucrurile sunt făcute, ordonanța e în Monitorul oficial si sindicatele se vor fi săturat să strige în pustiu, primii vizați vor fi angajatorii, patronii”. Liderul PNL crede că cei care au făcut scenariul așa zisei revoluții fiscale au anticipat că sindicatele după proteste la adresa guvernului se vor întoarce către angajatori atunci când vor realiza că nu mai pot face altceva, iar Guvernul și PSD ar poza în tătucul cel bun:
Și mutarea contribuției nu face altceva decât să-i învrăjbească unii pe alții, să-i antagonizeze. Când se vor vedea cu minus 20 % la salariile nete, atunci începe scenariul gândit de oamenii ăștia . Iar dacă nu se execută, patronul devine patronul cel rău. Iar guvernul e spălat pe mâini după toate legile propagandei comuniste: ” Noi? Noi am vrut sa vă dam dar patronatul, nu”.

Dolha spune că inclusiv jefuirea orașelor mari de o parte din banii strînși din impozitul pe salar e o altă țintă: ”Se mai aleg și cu ceva bani la buget, învrăjbirea e gata, iar dacă tot se poate, de ce să nu le ia cu japca bani frumoși din conturile orașelor dezvoltate și să-i aducă la mâna lor? Și nu-s deloc puțini bani. Asta sa fie scopul improvizației numită pompos revoluție fiscală? Si multe altele colaterale la fel de toxice” crede fostul deputat care a afirmat pentru Bistrița Express și că PSD intenționează să mascheze prin mutarea atenției către acest subiect trecerea pachetului de legi a justiției prin Parlament, care aeste principala țintă a lui Liviu Dragnea.

PNL a anunțat la nivel național inițierea unei moțiuni de cenzură împotriva Guvernului Tudose, pentru care contează pe sprijinul partidelor de opoziție, însă majoritatea este aproape imposibil de obținut.

Sursă foto: www ziare.com

Share.

About Author

Lasă un comentariu