Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Locuitorii de pe Valea Bârgăului au cabinet parlamentar cu dedicație. Ei se pot adresa cu solicitări deputatului Cristina Iurisniți

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul USR Cristina Iurișniți și-a inaugurat sâmbătă cabinetul parlamentar din Prundu Bârgăului, un sediu în care locuitorii de pe toată Valea Bârgăului vor putea să se înscrie în audiență prin intermediul unui consilier. Cabinetul parlamentar împarte aceeași clădire cu unul dintre primele sedii pe care Uniunea Salvați România le are într-o comună din Bistrița-Năsăud.

În conferința de presă ținută în deschiderea evenimentului deputatul  Cristina Iurișniți a anunțat că a început demersurile pentru a mai deschide un sediu de cabinet parlamentar  în Năsăud și că  intenționează ca și în orașul Beclean, acolo unde locuiește președintele județean, Lorand Toth să existe o interfață a cabinetului său parlamentar. Și  în Vatra Dornei, o zonă cu care bistrițenii au numeroase legături, deputatul Cristina Iurișniți a anunțat deschiderea unui sediu, pentru care  a obținut deja aprobare de la Camera Deputaților. ”vrem sa fim cât mai aproape de oameni și să ducem mai departe problemele lor. În același timp vreau să aducem alături de noi câți mai mulți oameni tineri, competenți, să-i valorizăm și cum poți să-i cunoști mai bine decât dacă suntem prezenți în comunități” a explicat Cristina Iurișniți.

În 2020 focalizați pe consiliile locale

Reprezentanții USR Bistrița-Năsăud au vorbit și despre planurile lor politice, explicând însă că la alegerile locale din 2020 țintesc mai degrabă locuri de consilieri locali și nu neapărat de primari, poziții pentru care susțin că nu au încă  o experiență temeinică din punct de vedere al cunoașterii administrației locale iar un singur tur de scrutin favorizează in procent de 80 % primarii în funcție: USR va avea liste complete, indiferent ce tip de alegeri vom avea, adică vom avea listă completă pentru europarlamentare, prezidențiale, dar și locale, dar suntem realiști pentru că indiferent de vehicolul electoral pe care-l vom avea în fruntea listelor la locale realist este să ne concentră asupra obținerii unui număr cțt mai mare de consilieri locali ..noi nu avem reteaua de partid a PSD-ului și PNL-ului, noi nu avem banii lor, tot ce avem noi este integritatea și calitatea umană a oamenilor nostri, iar când va fi vorba de consilieri locali, așa cum a fost vorba și pentru Parlament  trebuie sa avem siguranța că trimitem acolo oameni care merită să fie acolo, oameni valoroși  care să facă treabă. Deci trebuie să schimbăm puțin modelul.” a explicat Mihai Bălan secretarul general al USR BN.

La inaugurarea sediului cabinetului parlamentar  alături de deputatul Cristina Iurișniți au participat staff-ul județean al USR, locuitori din comună, dar și primarul din Tiha Bârgăului, Vasile Șut, care spune că participă la deschiderea cabinetului pentru că, indiferent de culoarea politică, cei aleși în demnități din statul român trebuie să colaboreze pe proiecte, în folosul celor care i-au ales.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu