Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Avocații din toată țara fac traning la Tihuța. Aplicarea noilor Coduri pe agendă

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Baroul Bistriţa-Nasăud organizează în colaborare cu Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor o conferință de pregătire în acest weekend la Tihuța dedicată înțelegerii şi aplicării noilor coduri fundamentale ale României. Pentru Codurile Penal și de procedură penală prodecanul Baroului București,  Petruț Ciobanu va susține prelegerea dedicată ” Acordului de recunoaștere a Vinovăției” Avocatul Ciobanu, care este și vicepreședinte al asociației naționale a Barourilor din România are în responsabilitate și pregătirea continuă la Institutul Național pentru Pregătirea Avocaților pe Drept Public.

O altă temă dezbătută la secțiunea dedicată Codurilor Penale și de Procedură Penală va fi dedicată ”Aspectelor controversate din practica judiciară, relevate de procedura camerei preliminare”. Vor susține prelegeri judecătorul Delia Purice de la Curtea de Apel Cluj, respectiv  judecătorul  Marian Mihăiţă-Lucian, președintele Secției Penale a Curții de Apel Cluj;

La secțiunea Civil şi procedură civilă se va discută pe tema ”Aspectelor cu privire la aplicarea Noului Cod de procedură Civilă. Judecata în prima instanţă şi căile de atac. Implicaţii în materia executării silite”. Susțin prezentări : directorul INPPA, avocatul  Traian Cornel Briciu, avocatul dr. Claudiu Constantin Dinu , responsabil pregătire continuă I.N.P.P.A. – Drept Privat și se așteaptă confirmarea prezenței judecătoarei Chiş Andrea-Annamaria, Judecător Curtea de Apel Cluj și membru CSM

Despre organizarea și exercitarea profesiei de avocat vor vorbi decanul Baroului Brașov, avocat Cristina Reveica Gheorghe  și directoru INPPA dr. Traian Cornel Briciu. Printre temele conferinței organizate la Castelul Dracula mai figurează Registrul electronic al actelor întocmite de avocați și Registrul electronic al evidenței patrimoniului de afectațiune al avocaților, probleme în aplicarea Hotărârii CUNBR nr. 272/26.08.2017 privind Tabloul onorariilor minimale. Aspecte și probleme privind funcționarea C.A.A. în contextul modificărilor legislative.

Conferința se adresează tuturor avocaților membri ai Uniunii Naționale a Barourilor din România, anunță avocata Leonora Maria Lanțoș, decanul Baroului Bistrița-Năsăud.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu