Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalii bistrițeni susțin moțiunea de cenzură printr-un miting către Prefectură

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Filiala Bistrița-Năsăud a PNL organizează astăzi, de la ora 16,30 un  un marș de protest împotriva acțiunilor guvernului PSD-ALDE, dar și pentru susținerea moțiunii de cenzură inițiată de liberali, a anunțat astăzi într-o conferință de presă președintele județean Ioan Turc. Marșul pentru care se așteaptă încă autorizația de la Primăria Bistrița ar urma să parcurgă traseul: Pietonal-Piața Prefecturii și conform inițiatorilor ar trebui să mobilizeze până la 500 de liberali și simpatizanți.

Miting în toate județele

Marșul este o formă de susținere din județe pentru moțiunea de cenzură depusă vineri și intitulată intitulată ”PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” . Ioan Turc a mai anunțat că manifestarea vrea să-i constientizeze pe bistrițeni asupra acțiunilor nesăbuite a Guvernului, dar și a slugărniciei față de ”grupului infracțional organizat condus de Dragnea”:  ” Astăzi ar trebui citită moțiunea de cenzură în jurul orelor 18,00 și in toate municipiile resedintă de judet vor avae loc acțiuni de susținere. Vom organiza o manifestare de strada, nu discutăm despre o manifestare emotională, ci una prin care să marcăm acest moment al moțiunii , dar și să-i constientizam pe conjudeteni despre actiunile  acestui guvern,,. Atributele acestei guvern sunt minciuna, impostura si slugarnicia fata de un grup infractional organizat condus de capo Dragnea.” a explicat președintele  Ioan Turc.

Președinta Organizației de Femei Diana Morar a afirmat că la miting sunt așteptați atât membrii PNL cât și toți bistrițenii care nu sunt de acord cu guvernarea: ” În jur de ora 16,3o sunt asteptati in fata sediului membrii si simpatizantii PNL urmand ca de la ora 17,00 să ne deplasam către Institutia Prefectur pentru citirea moțiunii de cenzura așteptăm alături de simpatizanții noștri societatea civilă, ONG-urile, sindicatele, patronatele, entitatile profund afectate de acțiunile acestui guvern..Prin aceasta motiune PNL lupta cu armele puse la dispoziție de Constituție însă este nevoie pentru aceasta ca fiecare cetățean care este afectat  să participe.” a spus Diana Morar, președinta Organizației de femei.

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu