Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Trei sute de liberali și simpatizanți la mitingul pentru demiterea Guvernului: ”nu vă fie frică PSD-ul pică” VIDEO

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

La orele serii, cam în același timp în care un deputat PNL citea în Parlament textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului PSD, în jur de 300 de persoane, liberali și simpatizanți au mărșăluit pe străzile Bistriței pentru a întări demersul parlamentarilor opoziției. ” Nu știu dacă aritmetica parlamentară o să ne dea câștig de cauză, însă acesta e începutul sfârșitului pentru Dragnea ” le-a strigat Ioan Turc, președintele județean, manifestanților, care după un marș de pe Pietonalul Liviu Rebreanu, din zona sediului PNL au ajuns în fața Prefecturii, iar aceștia i-au răspuns la adresa șefului PSD: ” Hoțul! Hoțul”. Turc a dat citire inclusiv unor fragmente din textul moțiunii de cenzură, intitulat PSDragnea

Printre liderii protestatarilor s-au numărat președintele PNL Bistrița, Sorin Hangan, primvicepreședintele județean Stelian Dolha, președinta Organizației de Femei, Diana Morar, consilierul județean Ovidiu Florean.

Mitinguri în toată țara

Concomitent cu protestul de la Bistrița, adică în jurul orelor 17,00 au avut loc marșuri de susținere a moțiunii în majoritatea reședințelor de județ din țară . La Galați peste o mie de persoane, în Alba Iulia mai bine de 500, în jur de 400 la Buzău, 300 la Iași și alți 300 la Sibiu sunt cțteva dintre cifrele participării din cțteva orașe anunțate de agențiile de presă.

În Parlament moțiunea intitulată PSDragnea în campanie mumă, la guvernare ciumă” a fost citită astăzi în huiduielile câtorva parlamentari ALDE-PSD și urmează să fi dezbătută miercuri, potrivit hotărârii Biroului Permanent al celor două camere. Moțiunea este semnată de 148 de parlamentari și este susținută pe lângă PNL de USR, PMP și independenți, însă are șanse infime de a fi adoptată. UDMR n-a vrut sa se alăture demersului.

Video miting Bistrița:

 

Sursă foto: Propolitica.ro

Video: facebook Cristian Munthiu

Share.

About Author

Lasă un comentariu