Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Municipalitatea caută stomatolog pe bani puțini și dansatori de folclor

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Primăria Bistrița este principala instituție care scoate în județ în decursul acestei săptămâni posturi bugetare la concurs, potrivit platformei posturi.gov.ro.  Municipalitatea a anunțat concurs pentru un post de medic stomatolog la Direcția de Servicii Sociale Bistrița, după ce jobul a rămas vacant în urma plecării titularului în Italia, luna trecută. Medicul stomatolog care va fi angajat urmează să  profeseze la cabinetul centrului de Servicii Sociale a Primăriei din strada Dornei, însă cerințele postului cu jumătate de normă nu implică decât lucrări primare de genul drenajelor, extracțiilor și plombelor simple, potrivit Directorului DMSS, Radu Dreptate.

Beneficiarii serviciilor stomatologului sunt chiriașii Centrului de Noapte pentru Persoane fara adăpost, asistații social și elevii claselor 1-4 din Slătinița. Problema este că salariul pentru o jumătate de normă este de maximum 1700 de lei: ” fostul stomatolog și-a dat demisia luna trecută pentru a pleca pe un post în Italia plătit cu 5000 de euro; vă dați seama că mai mult de 400 de euro noi nu avem cum să plătim” explică Radu Dreptate. Cei care vor să se înscrie la concurs trebuie să ducă actele până cel tîrziu în 28 noiembrie: adică atestat de liberă practică, diploma de studii de lunga durata in medicina-stomatologie si confirmarea gradului profesional, iar concursul va fi susținut în decembrie.

Ce mai angajează Primăria Bistrița la sfârșit de 2017: dansatori cu bani de la buget

Direcția de Servicii Publice a scos la concurs un post de șef de formație muncitori cu durată nedeterminată. Aspiranții trebuie să fie obligatoriu ingineri de căi ferate, drumuri și poduri, cu vechime de minim 5 ani în profesie, termenul limită este 29 noiembrie, iar concursul în 12 și 15 decembrie.

Palatul Culturii vrea să mai angajeze 4 dansatori pentru folclor: doi băieți și două fete, însă doar pentru perioada stagiunii teatrale, cu posibilitatea prelungirii în stagiunea viitoare și câte o jumătate de normă. Cerințele sunt minimale: studii medii și acoperirea cerințelor generale cerute de personalul contractual. data limită este ziua de 22 noiembrie pentru depunerea dosarelor și concursurile sunt programate în aceasta săptămână. Pentru detalii aici este anunțul: ANUNT ANGAJARE DANSATORI

În luna mai aceeași instituție din subordinea Primăriei Bistrița a scos la concurs 12 posturi pentru Ansamblul Cununa de pe Someș, dintre care 8 de dansatori. Atunci condițiile erau mai stricte pentru dansatorii pe bani de la buget erau vârsta maximă de 30 de ani și aptitudini pentru dans.

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    Cu GINTII si GENUNCHII stau bine. Sa aduca mai bine dansatoare la BARA ca ori cum de la administratie nu prea avem ce admira, batar sa ne uitam la cine se incolaceste la BARA. Ptiu dra\ce ca suntem in post. Doamna BOZBICI totusi sa nu stergeti !

Lasă un comentariu