Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Deputatul Ionuț Simionca reales președinte județean la PMP. Vezi cine-l secondează în conducere

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Conferința județeană de alegeri a Partidului Mișcarea Populară, filiala Bistrița-Năsăud a adunat vineri seara aproape 300 de membri ai partidului în sala mare a Palatului Culturii. Alegerile din filială s-au desfășurat în prezenta președintelui național Eugen Tomac, dar și a altor deputați dar și președinți de organizații din Maramureș și Mureș.

Singurul candidat pentru funcția de președinte, deputatul Ionuț Simionca a trecut fără emoții de votul delegaților din județ, asemenea echipei sale care include ca primvicepreședinte pe juristul Caius Cârcu, candidatul de pe prima poziție de la Senat a PMP la ultimele alegeri.

Secretar general al fost aleasă o profesoară, Elisabeta Silvia Galben, iar printre cei șase vicepreședinți se numără avocata Florentina Stere, dar și tatăl deputatului, Ioan Simionca, cel mai vechi membru al PMP Bistrița-Năsăud, afiliat mișcării încă de când aceasta era o fundație. Din echipa de conducere județeană mai fac parte 8 secretari executivi și un secretar general adjunct, Emil Marian Suciu, alături de un trezorier.

Deputatul Simionca a mărturisit că a pregătit alegerile județene timp de o lună de zile și că din echipa de conducere  fac parte toți cei care s-au luptat alături de el în ultimele campanii.

Declarații anti PSD de la liderul partidului.

Tirul declarațiilor făcute în timpul conferinței președintelui Eugen Tomac s-a îndreptat împotriva PSD despre care a spus că a câștigat alegerile cu un program de guvernare inspirat din programul lui Dan Diaconescu și pentru că nu sunt în stare să gestioneze resursele țării s-au apucat să schimbe Codul Fiscal:

Cuvântul de ordine în PSD la ora actuală este frica. Ei sunt conduși de teama de a nu răspunde pentru prostiile pe care le-au făcut. Eu, colegii mei, dumneavoastră, nu avem nicio vină că trăim într-o societate în care legile și regulile se fac după cum le dictează lor conștiința în momente de frică. Noi avem dreptul la altă Românie și pentru ea construim acest partid” a mai declarat Tomac.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta în

    FELICITARI ! OM cu mare bun simt si muncitor. cu multe initiative. Din ce in ce mai bun. SUCCES !

Lasă un comentariu