Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Un mort și trei răniți după ce un echipaj de poliție a fost atacat la o intervenție în Sângeorz Băi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un echipaj de poliție solicitat la o banală intervenție făcută pe 112 la un scandal izbucnit la o casă din Sângeorz-Băi s-a trezit azi noapte atacat cu ferocitate. Bilanțul scandalului a fost tragic: un tânăr a murit împușcat iar alte trei persoane, printre care unul dintre polițiști, dar și mama agresorului au fost rănite.

Circumstanțele scandalului sunt încă neclare: potrivit martorilor totul ar fi pornit de la tânărul de 24 de ani, Ionuț Petrașc, cel care ar fi intrat cu o bâtă în curtea locuinței unui bărbat de 46 de ani cu care tatăl său ar fi avut un incident și l-ar fi lovit cu brutalitate fracturându-i un picior. După ce un vecin a sunat la 112 echipajul de poliție a ajuns la domiciliul agresorului căruia i-ar fi cerut să îi însoțească la secția de poliție. Martorii povestesc că în acel moment tânărul vizat a ieșit cu o bâtă și l-ar fi agresat pe unul dintre polițiști. În sprijinul agresorului a mai sărit un prieten, moment în care unul dintre polițiști a somat și a tras În păruiala generală a fost rănită la mâna și mama agresorului, care încerca să aplaneze lucrurile,  de un glonț ricoșat.

Tânărul de 23 de ani, Ionuț Petrașc a murit în scurt timp la Spitalul județean de Urgență, după ce  hemoragia masivă intraperitoneală nu a putut fi ținută sub control cu toată intervenția chirurgicală. ” s-a intrat in sala de operații. din păcate avea hemoragie masivă în cavitatea abdominală a fost resuscitat, însă a decedat” explică medicul Mihaela Mastan, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență. Unul dintre polițiști, un tânăr de 24 de ani, cu fractură de sinus maxilar, fractură de orbite fără probleme care să amenințe viața se află internat în secția ORL .

Mama tânărului  a fost externată după ce a primit îngrijiri medicale ca urmare a plăgii împușcate în braț : ” femeia de 47 de ani împușcată în antebraț a fost suturată și externată la domiciliu, am înțeles că e mama tânărului. Și un bărbat cu o fractură de gambă și un hematom de peritoneu destul de mare a fost internat în secția de ortopedie” precizează Mihaela Mastan pentru Bistrita Express. Al treilea rănit este bărbatul agresat în locuința sa de tânărul care ulterior a decedat. Se pare că celălalt polițist a suferit și el traume psihice.

STIREA INIȚIALĂ, ora23: Un echipaj de poliție din Sângeorz-Băi solicitat să intervină pentru a aplana un conflict vineri seara  a fost întâmpinat cu o ploaie de lovituri cu bâtele de un individ pe care au încercat să-l ducă la unitatea de poliție anunță IGPR.  Cei doi polițiști fuseseră chemați să intervină prin numărul de urgență însă la fața locului s-au trezit cu agresorul dezlănțuit căruia i-a sărit în ajutor un prieten. Unul dintre polițiști a fost rănit cu o bâtă în zona capului.

Comunicatul Inspectoratului General al Poliției Române precizează că unul dintre  agresori a fost rănit în zona abdominală după ce a fost somat să se oprească: ” Urmare a somațiilor legale, unul dintre agresori a fost rănit în zona abdominală, fiind transportat la o unitate medicală. De asemenea, unul dintre polițiști a fost și el transportat la spital, prezentând leziuni în zona capului”, informează IGPR

 Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud a fost sesizat în acest caz.

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu