Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

UPDATE: Alerta de trafic din Pasul Tihuța, anunțată după ninsoarea de azi noapte este păstrată deși carosabilul este degajat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

UPDATE: Traficul se desfășoară normal în Pasul Tihuța, ninsoarea și viscolul de aseară a încetat, iar zăpada s-a topit, așa cum o arată și camerele web amplasate în zonă. Alerta de trafic instituită însă aseară la orele 18,30 în Pasul Tihuța este în continuare activă pe site-ul Poliției Române, Infotrafic. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea la orele amiezii în Pasul Tihuța plouă, iar circulația se desfășoară normal.

STIREA INIȚIALă Alerta de trafic a fost activată în jurul orelor 18,30 când Centrul infotrafic sesiza ninsoare în Pasul Tihuța, dar și ceață care îngreunează vizibilitatea. Recomandarea  Poliției Române pentru acest sector, activă încă și la orele 22 le cere șoferilor care conduc prin Pasul Tihuța prudență la volan și adaptarea vitezei la condițiile de drum.

Iată alerta intrată în vigoare la ora 18,30:Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe DN17 Bistriţa – Vatra Dornei să manifeste prudenţă sporită la volan şi să adapteze viteza la condiţiile meteo-rutiere, întrucât în zona Pasului Tihuţa (în judeţul Bistriţa-Năsăud) circulaţia auto se desfăşoară în condiţii de ninsoare abundentă şi ceaţă densă. Drumarii acţionează cu material antiderapant, pentru a păstra carosabilul în condiţii normale. Deocamdată, nu sunt semnalate probleme deosebite în acest loc.

Sursă foto: http://www.inbucovina.ro/live/webcam-pasul-tihuta/

Share.

About Author

Lasă un comentariu