Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Investiții succesive la Beclean: azi s-a semnat un alt contract de 7 milioane de euro din fonduri PNDL

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Administrația Becleanului va asfalta cu aproape 7 milioane de euro aleile din cartirul Podirei și din zona cabanelor de la Figa, o investiție care se întinde însumată pe 8,4 kilometri de drum. Contractul care se va derula cu bani din Programul Național de Dezvoltare Locală a fost semnat astăzi la București de primarul Nicolae Moldovan și secretarul de stat din Ministerul Dezvoltării, Adrian Gâdea. Lucrările vor fi licitate imediat și lucrarea va demara din primăvara anului viitor, a eplicat primarul din Beclean

”Am semnat de câteva minute contractul de asfaltare Podirei și Figa, în valoare de 6,9085 de milioane.  Este vorba de 15 alei și  8,5 kilometri de drum.  Acum îl prindem în buget și dăm  drumul licitației. Până în primăvară sper să avem constructor și să demarăm” a declarat pentru Bistrița Express Nicolae Moldovan.

178 de proiecte din Bistrița-Năsăud vor fi finanțate prin PNDL până la sfârșitul perioadei de contractare, adică 2020, însă contractele se semnează progresiv, în funcție de un calendar pe toată perioada următorilor 3 ani. La începutul lunii decembrie ministrul Paul Stănescu a semnat la Bistrița contractele de finanțare prin PNDL pentru modernizarea DJ 172F Strugureni – Matei (31,6 milioane lei) și DJ 172D Măgura Ilvei – Lunca Ilvei (65,5 milioane lei). Becleanul are în total trei proiecte numai prin acest program.

Foto: arhivă

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu