Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Mesaj emoționant: ” ieri a fost o zi neagră, dar haideți s-o vedem ca o zi a trezirii la conștiință!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul Cristina Iurișniți a postat ieri un mesaj emoționant pe pagina sa de socializare în care vorbește despre lecțiile  zilei în care românii și-au înmormântat regele, dureroase, dar paradoxal și pline de speranță: ”
Acum după ce a trecut în lumina, regele se transfigurează într-un model de urmat pentru valorile morale, pentru iubirea autentica pentru țara și poporul său! Țara despre care ne spune, într-un arc peste timp, prin celebrul discurs din Parlament în 2011, ca am luat-o cu împrumut de la copiii noștri!
Istoria l-a dus pe calea responsabilității și asumării într-o perpetuă căutare de sine, a identității pierdute în tumultul schimbărilor ideologice și strategice ale vremii! Și-a regăsit sinele doar în România, alături de poporul de care se simțea aproape și responsabil! Și doar acum îl redescoperim cu durere și speranță!
Regele a murit ! Trăiască regele din noi! Să reînvie în noi adevărul, umanismul, decenta, respectul pentru adevăratele valori care duc la trezirea conștiinței!
16 decembrie 2017 a fost o zi neagră, dar haideți să o vedem ca o zi a trezirii la conștiință!” a mai scris Cristina Iurișniți.

Deputatul USR a postat și fotografii de la Monumentul Eroilor, acolo unde la ora ceremonialului de înmormântare un grup de bistrițeni a aprins lumânări și a depus flori în memoria Regelui Mihai.

Share.

About Author

Lasă un comentariu