Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

OFL a făcut din decembrie luna generozității

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sute de pachete de cadouri pentru copii, orfani și bătrâni din tot județul a împărțit în luna decembrie organizația de femei a Partidului Național Liberal Bistrița-Năsăud. Avocatul Diana Morar, președinta organizației de femei a enumerat într-un mesaj de mulțumire scris pe facebook  localitățile în care campania generozității  și-a atins ținta:  Bistrița: Centrul pentru Vârstnici, Centrul de Plasament și mai multe familii aflate în situații limită, Sângeorz-Băi, Negrilești, Petru Rareș, Budacu de Jos: unde pachetele au ajuns la 110 copii, Beclean, unde moșul adus de OFL a ajuns mai repede pentru 100 de copii  de la CSEI.

”Luna Decembrie e luna n care fiecare dintre noi, cu mic, cu mare simțim ca suntem cuprinși de magia Sărbătorilor de iarna, astfel ca facem tot posibilul sa dăruim, sa oferim, sa îmbucuram, sa fim mai buni. In realitate însă toate aceste sentimente nu ne cuprind, ci izvorăsc din noi, pentru ca le avem in noi. Așa este structura noastră umană: sa fim buni, sa ajutam, sa gândim pozitiv. Ori de câte ori reușim sa dăruim bucurie altora, avem un sentiment de fericire, ne simțim împliniți, pentru ca atunci ne regăsim pe noi, cei adevărați.
Astfel am simțit și noi, doamnele liberale. Spun doamne pentru a sublinia noblețea sufletelor acestor femei, manifestata prin ceea ce pe parcursul întregii luni Decembrie 2017, a constituit o sărbătoare oferită cu atâta generozitate și dăruire unor copii, orfani, bătrâni sau unor oameni aflați in situații crunte de viața”a mai scris Diana Morar în mesajul adresat celor care au contribuit la campania prelungită pe tot parcursul lunii decembrie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu