Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Festival de angajări la Palatul Culturii în ultimele zile din 2017

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Centrul Municipal pentru Cultură Bistrița a scos la concurs  15 posturi și pentru toate data limită de depunere a cererilor de participare este 29 decembrie, adică fix cu două zile înaintea petrecerii de Revelion. Palatul Culturii are nevoie de toate categoriile de artiști: de la dansatori, interpreți de folclor, șefi de orchestră, consultanți muzicali și artistici până la actori. Toți artiștii și consultanții urmează să fie angajați pe funcții contractuale pe durata unei stagiuni, însă angajatorul promite posibilitatea menținerii contractului și pe durata altor stagiuni.

Majoritatea angajaților urmează să evolueze pentru Ansamblul Profesionist de Folclor Cununa de pe Someș, în cea mai mare parte cu jumătate de normă: este vorba de cei 6 dansatori și 4 interpreți pentru care se organizează concursul, însă pentru posturile de șef serviciu producție artistică, șef de orchestră și cele 2 posturi de actori concursul este pentru normă întreagă. Cele mai relaxate condiții de angajare sunt cele pentru dansatorii de folclor pentru care sunt suficiente studiile medii, vârsta minimă de 18 ani și evident aptitudini pentru dansul popular. Nici pentru posturile de șef orchestră sau soliști populari studiile superioare nu sunt obligatorii.

Conducerea Centrului Municipal pentru Cultură Bistrița, instituție din subordinea Primăriei Bistrița și cu bugetul alimentat tot din sursele municipalității se grăbește cu concursurile pe care le-a fixat pe toate înaintea Bobotezei, în 5 ianuarie.

Citiți mai multe despre condițiile de angajare la Palatul Culturii Bistrița aici:Condiții concurs funcții contractuale Palatul Culturii

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu