Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

RAR Bistrița pe harta perchezițiilor de astăzi ale ofițerilor anticorupție alături de alte 6 județe.

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Registrul Auto Român e în mijlocul unei ample anchete de corupție, în care sunt vizate mai multe județe, printre care și Bistrița-Năsăud. O vastă acțiune de percheziții imobiliare la domicilii private dar și la sediile RAR din mai multe județe, declanșată în această dimineață de DGA a vizat și locații din Bistrița-Năsăud , potrivit unui comunicat al Direcției Generale Anticorupție. În total este vorba de 68 de percheziții domiciliare  efectuate în Mureș, Bistrița-Năsăud și București într-un amplu dosar de corupție care vizează facilitarea omologării și emiterii cărților de identitate pentru autoturisme aduse din străinătate în regim de urgență, fără programare, contra unor sume de bani oferite unor funcționari.

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție (S.J.A.) Mureș și alte 7 servicii județene, împreună cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Mureș, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, efectuează un număr de 68 percheziții la instituții publice și domiciliile unor persoane fizice de pe raza judeţului Mureş, Bistriţa – Năsăud şi municipiul București, într-un dosar penal privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție cu implicarea unor funcționari publici și a altor persoane” precizează comunicatul de presă postat astăzi pe site-ul Direcției Generale Anticorupție…La activitățile de astăzi participă ofițeri de poliție judiciară ai D.G.A. din 8 servicii județene (Mureş, Alba, Braşov, Bistriţa Năsăud, Cluj, Covasna, Harghita, Sălaj) și Structura Centrală” mai precizează comunicatul de presă

La Bistrița te programezi după Crăciun, prinzi loc de Paști

 

RAR Bistrița-Năsăud are printre cele mai lungi termene de așteptare pentru o omologare din țară. La ora redactării materialului o simulare efectuată pentru omologarea înmatriculării unui autoturism adus din străinătate, care a mai fost înscris în circulație în afara țării oferă data de 12 aprilie 2018, adică aproape 4 luni de așteptare. În Mureș aceeiași simulare oferă începutul lunii aprilie, însă în Harghita termenul este de 13 martie, pentru o programare făcută astăzi, în Brașov este 15 martie, Sibiu 26 martie. Doar în Cluj așteptarea e la fel de lungă precum în Bistrița-Năsăud. Aici termenul oferit la o programare făcută astăzi este 11 aprilie.

Share.

About Author

Lasă un comentariu