Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană nu mai e ministru. A demisionat astăzi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Doina Pană a demisionat astăzi din funcția de ministru al Apelor și Pădurilor , invocând motive de sănătate. Potrivit DIGi 24 ministrul a trimis astăzi o scrisoare premierului Mihai Tudose în care își anunță plecarea din Guvern, iar șefa ei de cabinet a trimis presei o informare. Potrivit surselor DIGi 24  Doina Pană ar fi fost internată pentru probleme respiratorii și în decembrie anul trecut când s-ar fi plâns personalului medical de la Institutul de Pneumologie din București că nu mai poate face față din punct de vedere al capacității de sănătate rigorilor impuse de funcția de ministru.

Adriana Doina Pană a fost ministru al Apelor și Pădurilor din iunie 2016 odată cu venirea Guvernului Tudose la Palatul Victoria, însa a mai ocupat aceeași funcție în guvernul Ponta, în care a mai fost și ministru delegat pentru Dialog Social.

Ecaterina Andronescu cu care a fost colegă la Ministerul Învățământului  din 2008, când a ocupat funcția de secretar de stat, a declarat pentru DIGI 24 că știa de această decizie pentru că Doina Pană, ministrul Apelor și Pădurilor i-ar fi mărturisit la sfârșitul anului trecut că este decisă să facă acest pas: ” imi pare rău, pentru că ea cunoștea problemele ministerului, a mai fost ministru. E vorba de o acțiune personală, nu exclud că este o decizie care se leagă de sănătate” a mai spus Ecaterina Andronescu pentru Digi 24.

Vom reveni

Share.

About Author

2 comentarii

  1. contribuabil în

    Se vorbeste pe la colturi ca demisia doamnei s-a produs datorita defrisarilor facute de primarul Drujba in intravilanul orasului B-ta.

  2. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta în

    Din pacate tot colegii din Guvern si Parlament au facut posibila o astfel de demisie. Prin slabirea continua a JUSTITIEI , integritatea de ori ce fel a doamnei DOINA PANA este pusa in pericol in lupta cu MAFIA LEMNULUI.Fara sprijin concret de la STATUL MAFIOT doamna a renuntat.

Lasă un comentariu