Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

După Revelion liderul PNL Ludovic Orban a rămas în Bistrița-Năsăud încă două zile

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Ludovic Orban a petrecut alături de soția sa Mihaela și liberalii din organizația Bistrița-Năsăud nu doar Revelionul ci și primele zile din 2018. După petrecerea de la un restaurant din Bistrița alături de circa 400 de membri ai PNL și prezența la focul de artificii de la miezul nopții de pe Pietonalul orașului, Orban s-a retras la Tihuța dar și la Colibița cu soția sa, unde a rămas până în 3 ianuarie. I s-au alăturat un număr mai restrâns de colegi de partid cu care are relații vechi de prietenie. Orban este la a treia vizită anul acesta în județul Bistrița-Năsăud, primele două fiind făcute în campania internă pentru funcția de președinte.

Orban și-a ales secretarul partidului din Bistrița-Năsăud, pe singurul deputat PNL din județ, tânărul Robert Sighiartău, provenit din fostul PDL. Președintele PNL are însă o veche relație de prietenie cu fostul deputat Stelian Dolha, care l-a susținut pentru funcția de președinte încă de când a candidat împotriva Alinei Gorghiu, dar și cu președintele de la organizația municipală Sorin Hangan, precum și cu fostul consilier local Viorica Calo. Cel care l-a invitat însă în județ de Revelion a fost președintele județean Ioan Turc, fost deputat și el, într-o încercare de îndulcire a relațiilor. Turc, care nu l-a susținut la președenția partidului pe Ludovic Orban, ci pe Cristian Bușoi face eforturi de a recâștiga terenul pierdut.

Referitor la planurile pentru partid Orban a declarat că îți dorește ca în 2018 PNL să redevină ce a fost odinioară, dar și ca PSD să părăsească guvernarea: ” Sper să fie un an în care să fim în mijlocul oamenilor, să fim atenţi şi receptivi la nevoile lor şi să dăm răspunsurile potrivite, astfel încât în anul acesta, în care sărbătorim centenarul Marii Uniri, să fie anul în care PNL să redevină ceea ce a fost”, a mai declarat Orban.

 

Sursă foto: paginile de facebook Stelian Dolha, Viorica Calo, Ioan Turc, Diana Morar, Emil Neia Lăcătuș

Share.

About Author

Lasă un comentariu