Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doinei Pană i se recomandă să-și dea demisia și din Parlament: dacă nu mai faci față din motive de sănătate la minister, atunci poți în Parlament?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul general al USR Bistrița-Năsăud, Mihai Bălan spune că fostul ministru al Apelor și Pădurilor ar fi trebuit să ducă gestul demisiei până la capăt și să renunțe inclusiv la calitatea de parlamentar odată cu cea de membru al Guvernului.

Liderul USR a explicat la o emisiune la AS-Tv că a aflat de la colega sa din Parlament, Cristina Iurișniți că Doina Pană a suferit de o pneumonie urâtă atunci când a luat decizia, însă este de părere că dacă sănătatea o împiedică să-și continue mandatul de ministru atunci de ce argumentul nu este valabil și pentru mandatul de parlamentar: ” vreau sa atrag atenția tuturor politicienilor, inclusiv doamnei Doina Pană,  că au ajuns la un minim istoric în ceea ce privește imaginea Parlamentului, că încrederea în această instituție  este de 11%. În condițiile în care îți dai demisia că nu mai poți, e uman și de înțeles, însă dacă o faci, atunci îți dai demisia de peste tot. Din punct de vedere uman suferința colegei de la PSD e de înțeles dar mesajul e contra parlamentar pentru că publicul poate înțelege că în minister nu mai poți să faci efort dar în Parlament poți? Adică la Parlament e un fel de huzureală, loc de trai bun și fără prea mult efort? se întreabă secretarul general al USR Bistrița-Năsăud care spune și că recomandarea este valabilă inclusiv pentru foștii colegi din USR  care au plecat din partid dar au rămas cu mandatul.

 

 

Share.

About Author

Un comentariu

Lasă un comentariu