Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ministerul pădurilor, moștenire de filală la PSD BN: locul Doinei Pană luat de Ioan Deneș

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Din culisele ședinței  Comitetului Executiv al PSD a transpirat înaintea finalului numele celui care va fi numit în locul Doinei Pană în fruntea Ministerului Apelor și  Pădurilor: este vorba de senatorul de Bistrița-Năsăud, Ioan Deneș. Membrii CEX au acceptat propunerea PSD Bistrița-Năsăud, votată în biroul județean înaintea ședinței de la centrul partidului și au fost de acord ca senatorul Deneș să-i succeadă Doinei Pană, cea care și-a dat demisia în prima zi a anului din această funcție, din motive de sănătate.

În declarațiile pe care senatorul Deneș, dar și președintele județean Radu Moldovan le-au dat ziariștilor înaintea intrării în ședință nu au dorit să dezvăluie numele cu care PSD Bistrița-Năsăud vrea sa o înlocuiască pe Doina Pană chiar dacă întrebările l-au vehiculat pe senator.

Deneș, aflat la al doilea mandat succesiv în Parlament este președintele comisiei de regulament și Statut din Senat și a fost în legislatura trecută președintele Comisiei de Administrație Publică Locală din camera superioară. Și-a început cariera politică la PNL, partid din care a plecat în cursul mandatului trecut. Înaintea intrării în legislativ Ioan Deneș a fost consilier județean.

Share.

About Author

Lasă un comentariu