Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Radu Moldovan despre succesorul Doinei Pană la minister: ”filiala Bistrița-Năsăud are o propunere votată în comitetul județean”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldovan  a explicat luni jurnaliștilor la intrarea în sediul central al partidului, înaintea ședinței Comitetului Executiv național că filiala pe care o conduce are o propunere pentru funcția de ministru al Apelor și Pădurilor, votată în structurile județene, însă că nu o va face publică decât după finalul ședinței de astăzi. Întrebat dacă filiala îl va susține pe Ioan Deneș pentru funcția de ministru, așa cum s-a vehiculat în presa centrală, Radu Moldovan a răspuns jurnalistului care l-a abordat: ”Ne cunoaștem de ceva timp. Eu am învățat …că numirile nu se fac prin intermediul presei. Organizația județeană a PSD are o propunere pentru colegii din CEX. Dacă ea va fi validată, sunt sigur că veți afla la sfârșitul ședinței” a mai spus Radu Moldovan.

Și Ioan Deneș a avut cam aceeași poziție atunci când a fost întrebat dacă el este nominalizarea, că există o propunere votată în comitetul județean cu care filiala s-a dus la CEX.

Întrebat ce părere are despre ideea  organizarea unui congres al PSD (nota red. în care să fie testată susținerea pe care Liviu Dragnea o are în partid), Radu Moldovan a spus. ” nu știu care să fie rostul unui congres”. Moldovan a mai spus și că ideea înlocuirii lui Liviu Dragnea este exclusă: ”pentru asta ar trebui  intrebati cei 400000 și ceva de membri de partid care au votat pentru alegerea lui Liviu  Dragnea în funcția de președinte. Nu am văzut așa, o revoltă populară care să ceară schimbarea președintelui”a mai spus Radu Moldovan, citat de Digi 24.

Share.

About Author

Lasă un comentariu