Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană a participat și astăzi la ședința de guvern. Deneș așteaptă decizia președintelui

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministrul demisionar de la Ape și Păduri, Doina Pană a fost prezentă și astăzi la ședința de guvern, la o săptămâna de la depunerea demisiei din funcție, pe motive de sănătate, deși ar fi putut trimite în locul ei un secretar de stat. Doina Pană care asigură continuitatea până la ocuparea postului de către un succesor a putut fi observată în transmisiunile în direct făcute de televiziunile centrale în prima parte a ședinței de guvern, când presa are acces., dar și pe pagina oficială de facebook a Executivului, acolo unde a fost postată înregistrarea ședinței.

De cealaltă parte senatorul de Bistrița-Năsăud Ioan Deneș, care are în buzunar numirea de la partid așteaptă o decizie de la Cotroceni. Deocamdată Președinția a confirmat că propunerea a ajuns pe biroul președintelui încă de marți, însă nu a comunicat altceva. În timp ce la Cotroceni pe agenda publică figurează doar o ceremonie de premiere a unor școli care au făcut un număr rotund de ani, la Guvern s-a desfășurat prima  ședință a Executivului din acest an.

În partea de început la care presa a avut acces  premierul Mihai Tudose a anunțat că șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, căruia ministrul de interne Carmen Dan îi ceruse înlocuirea din funcție va rămâne deocamdată la post și că în termen de o săptămâna îi va aduce primului ministru un raport detaliat. Tot astăzi Guvernul a anunțat continuarea programului Prima Casă și pe 2018, însă la parametrii financiari mai scăzuți decât anul trecut  și a dat aviz negativ proiectului de lege inițiat de Călin Popescu Tăriceanu prin care Casa Regală urma să continue să folosească gratuit Palatul Elisabeta.

foto arhiva

Share.

About Author

Lasă un comentariu