Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Autorul triplului accident din Bârgău rămâne după gratii. Judecătorii Tribunalului nu i-au acceptat contestația

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tânărul de 16 ani, Dorel Ionuț M. care a provocat seria de accidente oribile de pe Valea Bârgăului în ajun de Bobotează nu va ieși din arest. Contestația pe care avocatul său a depus-o la decizia Judecătoriei Bistrița de a fi cercetat în stare de arest a fost respinsă ca nefondată de completul de urgență a Tribunalului Bistrița-Năsăud.

Contestația sa a fost judecată vineri, iar mandatul său de arest este stabilit până în 5 februarie.  Pînă acum procurorii care investighează cazul au trecut în rechizitoriu : ucidere din culpă, vătămare corporală în cazul a 5 victime, dar și conducere unui vehicul neînmatriculat, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis. Iată capetele de acuzare: ” săvârşirea infracţiunilor de : – ucidere din culpă, prev. de art. 192 al. 2 Cod penal ( victimă fiind BLE); – vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 al. 1 Cod penal (victimă fiind SF); – vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 al. 1, 2, 3 şi 4 Cod penal (victime fiind HTG, TAşi OG); – vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 al. 2 şi 3 Cod penal (victimă fiind RSC ; – conducerea unui vehicul fără permis de conducere, prev. de art. 335 al. 1 Cod penal, – conducerea unui vehicul neînmatriculat, prev. de art. 334 al. 1 Cod penal, – părăsirea locului accidentului, prev. de art. 338 al. 1 Cod penal (3 infracţiuni);” .

Între timp pe lista deceselor oribilului accident pe care l-a provocat se numără două morți: Larisa Bozga, tânăra de 16 ani, izbită în primul accident, care a murit două zile mai târziu la Spitalul de Urgență Bistrița, dar și  Cristina Rus, 14 ani, care s-a prăpădit sâmbătă dimineața. Alte trei copile, dar și o femeie de 35 de ani  au fost accidentate de bolidul scăpat de sub control la volanul căruia se afla Dorel Ionuț M.

Share.

About Author

Lasă un comentariu