Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Cristina Iurișniți: ”Iohannis a ales un asa zis ”echilibru” și ”stabilitate” plătită cu risipa banilor publici și atacul la statul de drept!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

USR a criticat desemnarea Vioricăi Dăncilă ca premier, dar și pe președintele Klaus Iohannis pentru că a ratat ” șansa de a-și folosi atribuțiile constituționale legitime de a desemna un primar decent”, precizează un comunicat de presă al Uniunii Salvați România.  USR consideră că  propunerea nu respectă criteriile de competență enunțate public  chiar de președintele Klaus Iohannis: ”România avea nevoie de un premier din afara coaliției toxice PSD-ALDE care să guverneze pentru interesele cetățenilor și pentru prosperitatea țării. Președintele a avut o șansă și a decis să o dea PSD-ului”, a declarat președintele USR Dan Barna.

”Este regretabil că Președintele Iohannis a ratat șansa de a limita dezastrul produs de PSD, a ratat șansa de a-și folosi atribuțiile constituționale legitime de a desemna un premier decent” precizează comunicatul USR.

Deputatul de Bistrița-Năsăud Cristina Iurișniți a comentat pe pagina sa de socializare că propunerea este cel puțin nefericită, iar desemnarea de către președinte fără nici cea mai mică atenționare a apreciat-o drept toxică: ”Constatam cu amărăciune că singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obediența față de liderul suprem și satisfacerea intereselor acestuia de a scăpa de justiție și de a-și menține averea. Anul trecut, Viorica Dăncilă s-a remarcat ca o susținătoare înflăcărată a OUG 13 și a tuturor modificărilor legilor justiției, prin declarații și scrisori în Parlamentul European, legate de protestele civice. .. aceasta alegere este o palmă la adresa cetățenilor responsabili, care își doresc o Românie modernă, cu un stat de drept funcțional. Se pare ca Iohannis a ales un așa zis ”echilibru” și ”stabilitate” plătită cu risipa banilor publici și atacul la statul de drept! Dar aceasta desemnare fără nicio critica si atenționare fermă, e toxica tocmai prin faptul ca din nou Dragnea e în spatele unor ticăloase jocuri politice care vor duce Romania in pragul falimentului politic și economic!” a mai scris deputatul Cristina Iurișniți.

 

Credit foto; pagina de facebook USR

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu