Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Opoziția i-a făcut bilanțul primarului Bistriței la 10 ani: a ratat toate marile proiecte ale orașului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eșecul cu pârtia de schi Cocoș, deschisă cu cântec la un an de la finalizare și închisă două zile mai târziu din cauza condițiilor meteo l-a determinat pe liderul opoziției din Consiliul Local, liberalul Sorin Hangan să tragă concluzia: ”Primarul Crețu a ratat cu proiectele mari ale orașului. Fie că vorbim despre Parcul Industrial, fie că ne referim la pârtia de schi”. Sorin Hangan a scris pe pagina sa de facebook că marea problemă au fost țintele alese drept mari proiecte: ” Cu o piață agroalimentară modernă nu avea cum să rateze. Nici dacă ar fi îngropat cablurile care atârnă în tot orașul. Lista poate continua cu reabilitarea grădinițelor sau cu cele 32 de puncte termice rămase în paragină și măcar în spații verzi de le-am fi transformat, tot era ceva.”.

Și atâta vreme când în 10 ani proiectele care s-au făcut au fost doar ideile primarului, nu există altă opțiune decât înlocuirea primarului, dar și a partidului său, care s-a dovedit că nu poate oferi soluții alternative Bistriței:
”După zece ani, nimeni, absolut nimeni nu poate promova o idee/un proiect în oraș în afara edilului-șef, ceea ce e o premieră mondială. Schimbarea nu e numai necesară, e urgentă și trebuie să fie profundă. Nu putem înlocui PSD cu PSD, că n-am făcut nimic.” mai scrie Sorin Hangan.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu