Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Simionca, PMP, ironic la adresa primarului: ”ați făcut atâtea încasări cât să plătiți benzina snow-mobilelor?”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Deputatul PMP Ionuț Simionca îi atrage atrage primarului Bistriței că a întins coarda prea mult cu pârtia de schi, că e complet rupt de realitate și că ce s-a întâmplat în ultimele zile nu e decât o confirmare a acestui lucru :  „De mai bine de un an atrag public atenția, cu părere de rău, asupra batjocoririi bistrițenilor de către primarul Ovidiu Crețu. Cât de proști ne crede domnul primar pe toți? Domnule primar, Bistrița nu este proprietatea dumneavoastră, Bistrița este a bistrițenilor! Dați-vă demisia, domnule primar!”. Simionca face apel la PSD și la grupul său de consilieri pentru a le cere să nu-i mai gireze acestuia proiectele: ”Oare cât timp vor mai sta colegii săi din PSD cu mâinile la spate, lăsându-l pe “dom’ primar” să distrugă orice urmă de normalitate și orice speranță de dezvoltare în orașul nostru? Cu tot respectul, domnule viceprimar Cristian Nicolae, sunteți președintele organizației municipale a PSD Bistrița, un fel de Dragnea local. Dumneavoastră conduceți echipa de consilieri PSD din Consiliul local municipal. Un primar fără consilieri este complet blocat, nu poate lua nicio decizie. Vă rog să nu-i mai susțineți proiectele și deciziile domnului primar Crețu. Asta dacă nu aveți alte interese în agendă, care le exclud pe cele ale bistrițenilor.”

Deputatul PMP îl întreabă ironic dacă a făcut suficienți bani din încasările cu pârtia ca să plătească măcar benzina snow-mobilelor cu care se plimba pe pârtie  și îi atrage atenția că a reușit din nou să facă din Bistrița subiect deglume în toată țara : ”Ați încasat suficient de mulți bani în aceste două zile de la pârtia de schi, astfel încât să plătiți măcar benzina snow-mobilelor cu care vă plimbați pe pârtie? Mă tot întreb cum este posibil să ai zăpadă și să aștepți cu pârtia închisă până când vine primarul să inaugureze? Să inaugureze ce? Am știut că Ovidiu Crețu este un primar rupt de realitate, pe care nu-l interesează și nu are nicio legătură cu bistrițenii, dar nu știam că o să ducă ipocrizia și grandomania la aceste cote maxime! Când o să vină momentul în care și bistrițenii să aibă de câștigat de pe urma deciziilor edilului? Nu mai putem fi subiect de glume pentru o țară întreagă! Domnul primar ar trebui lăsat într-o vacanță prelungită pe pârtiile din Austria, cu tot anturajul dumnealui, pentru că împreună fac mult rău Bistriței!”.

Deputatul PMP îi cere demisia primarului Ovidiu Crețu  despre care spune că a demonstrat că nu merită să conducă un oraș cum e Bistrița: „Avem un oraș cu un potențial fantastic, dar care este blocat în trecut de primarul Crețu! Bistrița este un oraș cu tineri inteligenți, cu oameni harnici și cu pensionari care merită, după atâția ani de trudă, să primească respectul cuvenit și facilitățile necesare unui trai decent! Bistrița este a bistrițenilor! Dați-vă demisia, domnule primar!”,

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu