Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Atenție ce postați pe rețelele de socializare! Un bistrițean s-a ales cu încă o amendă după o poză pe facebook

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Un motociclist prins fără permis de polițiștii bistrițeni s-a trezit pe lângă dosarul penal întocmit pe numele lui și că este acuzat de furt de lemne. Bărbatul de 38 de ani care locuiește în Jelna a avut proasta inspirație să se dea de gol singur  după ce a postat pe pagina sa de facebook o fotografie lângă o mașină 4×4 plină de lemne în Pădurea Ocolului Silvic Budacul de jos

. Polițiștii care îi accesaseră și pagina de socializare încercând să afle detalii despre individ, care conducea o motocicletă raportată ca fiind furată în Spania, au dat peste fotografia buclucașă. Pentru că în mașină era totuși o cantitate de lemn care nu putea fi încadrată la infracțiune, omul  a fost sancționat doar cu amendă de 1000 de lei pentru contravenție. În procesul verbal de contravenție a fost sancționată  potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sârb și pătrunderea fără drept cu un autovehicul în fondul forestier al comunei Budacul de Jos și pentru sustragerea de material lemnos.

Întrebată dacă polițiștii au obiceiul să verifice și paginile de socializare ale celor cercetați, Crina Sârb a explicat că nu este neapărat o practică însă că polițiștii aflaseră în cursul cercetării de existența acestei o fotografii.

Pe lângă amenda pentru furt de lemn, bărbatul din Jelna este cercetat penal pentru conducere fără permis a unei motociclete neînmatriculate, după ce în cursul cercetării au stabilit că placuța de înmatriculare de pe motocicleta provenea de la o alta. În privința motocicletei, care figurează drept furată în Spania, cercetările continuă.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu