Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ofertele săptămânii pentru job-uri la stat în Bistrița-Năsăud: se caută medici și istorici

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oferta de angajare în instituții bugetare în Bistrița-Năsăud este dominată săptămâna aceasta de Muzeul județean Bistrița-Năsăud și Spitalul de Urgență, potrivit site-ului posturi guvernamentale. ro. Muzeul scoate la concurs un post de director și alte două de muzeografi, toate trei solicitând absolvenți ai Facultății de Istorie sau a unor specializări conexe. Pentru posturile de muzeograf se solicită o vechime de cel puțin 6 ani în timp ce pentru postul de director vechimea trebuie să fie obligatoriu de 10 ani. Proba scrisă pentru aceste posturi este programată în 20 februarie, iar interviul 6 zile mai târziu. Tot atunci este programat și concursul pentru supraveghetori.Muzeul Județean scoate la concurs 3 astfel de posturi pentru absolvenți de studii medii sau generale, cu minim trei ani vechime și abilități de comunicare. Informații suplimentare găsiți pe site-ul: http://posturi.gov.ro/post/muzeograf-s-ii-complexul-muzeal-bistrita-nasaud-din-bistrita/

Spitalul Județean de Urgență organizează concurs pentru două posturi manageriale: director medical și director financiar contabil. Pentru postul de director financiar condițiile minimale impun cer diplomă de licență în profil economic, studii de lungă durată, minim 2 ani vechime și o certificare în sistemul european de conturi iar pentru director medical jobul se adresează unui medic specialist cu cel puțin 5 ani de vechime în specialitate. Pentru ambele posturi concursul va fi organizat în cursul lunii februarie, în 22 și 26.

Și direcția de Asistență Socială și Protecție a copilului caută să angajeze un medic pediatru, cu jumătate de normă, iar în acest caz data limită pentru depunerea dosarului este 12 februarie.

 

 

 

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu