Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Prima expoziția a anului de pe simezele de la Galeria Concentric are vernisajul astăzi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Galeria de Artă Concentric  a programat astăzi,  14 februarie, ora 18,00 primul vernisaj al anului, o expoziție de pictură, grafică, desen intitulată ”OCTAVA ASTRALĂ A INIMII, aparținând artistei timișorene  DOINA MIHĂILESCU.

Amfitrionul evenimentului este Marin Ecedi, iar curatorul expoziției este criticul de artă, Oliv Mircea.

Într-o scurtă cronică făcută pe pagina de facebook a Galeriei Concentric, expoziția OCTAVA ASTRALĂ A INIMII ”poate, fără prea mare efort, să se dezvăluie ca o iconosferă care conține locuri creative deschise unei pluralități de interpretări. Locul poetic al acestei imnografii a iubirii este, cu sprijinul limbajelor alegorice și simbolice care smulg cosmosul din neinteligibilitatea lui inițială, locul care redesenează contururile unei memorii care propune o întâlnire a legăturii nupțiale cu erosul solar paradisiac pentru a institui un timp al așteptării”.

Expoziția poate fi vizitată în perioada februarie – aprilie 2018, la sediul Galeriei de Artă CONCENTRIC din Bistrița, Piața Centrală, nr. 13, de marți până sâmbătă, între orele 1200 – 1800, sau cu programare la tel. 0755040688.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu