Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Liberalul Stelian Dolha comentând îndemnurile liderilor PSD: ”Tudorele, zău așa, mai bine  fă-te de râs!”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În așteptarea deciziei în privința procurorului șef al DNA, anunțată încă înainte de a merge în Japonia de ministrul Justiției și pentru care a fost rechemat de premier în țară, politicienii comentează situația.

Într-o postare pe pagina de socializare prim-vicepreședintele  PNL Bistrița-Năsăud Stelian Dolha  îi transmite lui Tudorel Toader că riscă să-și compromită întreaga carieră și să devină personajul care a demolat lupta anticorupție în România dacă ascultă îndemnurile liderilor PSD. de a cere revocarea Codruței Kovesi. El îi recomandă ministrului Toader  să se facă de râs în ochii PSD dacă asta înseamnă să-și salveze reputația profesională și imaginea României, o trimitere la recomandarea făcută de dimineață de Liviu Dragnea și Paul Stănescu, care i-au cerut ministrului ”să nu se facă de râs”: ” Justiția trebuie sa fie independentă, zice ritos Viorica Dancilă la Bruxelles , dar Tudorel Toader trebuie să nu se facă de râs, îi transmite Dragnea acasă fără pic jenă, în fața tuturor. Vicele Stănescu, de pe coridoare de la Curtea de Casație și Justiție unde află dacă i se redeschide dosarul de corupție îți îngână și el șeful: ”Tudorel să nu se facă de râs” a scris Stelian Dolha pe facebook.

Dolha  spune că pentru conducerea PSD momentul e ” acum ori niciodată”, însă asta nu înseamnă că un profesionist precum Tudorel Toader, rector al Facultății de Drept din Iași, trebuie să devină instrumentul acestei disperări: ”  Oamenii ăștia, și nu doar familia Cosma, își joacă zilele astea libertatea, așa că e clar cam ce fel de presiuni fac asupra  ministrului justiției. Dar  Tudorel Toader, care s-a priceput de minune să fandeze, să evite, sa facă pe cameleonul  nu mai are încotro: e ori-ori cu Kovesi. Dar dacă o revocă toata cariera lui universitară, toata reputatia lui, construită treaptă cu treaptă se face zob într-o secundă: va fi toata viața lui insul acela care i-a dat luptei anticoruptie lovitura de grație. Deci Tudorele, nu-i așa ca mai bine te faci de râs acum în fața lor, orice o fi însemnând asta, decât sa duci povara asta toata viața? a mai scris Stelian Dolha .

În această seară la ora 18,00 ministrul Tudorel Toader este așteptat să anunțe ce decizie a luat în privința șefei DNA Codruța Kovesi și a Direcției Naționale Anticorupție, instituție care se confrunta cu un scandal declanșat de familia fostului președinte CJ Prahova , Mircea Cosma, care a acuzat procurori de la DNA Ploiești de fabricare de probe, asta înaintea unei decizii care i-ar putea trimite pe Cosma, tată și fiu pentru mulți ani după gratii.

Sursă foto: B1 TV

Share.

About Author

Lasă un comentariu