Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un student de 19 ani a murit într-un dramatic accident cu 10 victime (foto)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

A fost activat codul roșu de intervenție miercuri noaptea, după ce o violentă ciocnire între două autoturisme la ieșirea din comuna Ilva Mică spre Sângeorz-Băi  s-a soldat cu zece victime. Trei echipaje SMURD, unul de descarcerare și o ambulanță SAJ au ajuns în jurul orelor 22,00 la locul impactului. Un student de 19 ani încarcerat  între fiarele uneia dintre mașini a fost resuscitat zeci de minute, însă medicii au declarat în cele din urmă decesul.

În total 6 persoane din cele două mașini implicate în accident au fost transportate la spital, cu leziuni care potrivit medicilor nu le pun viața în pericol. Potrivit informațiilor primite de la purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița Năsăud, Marius Rus celelalte trei  persoane din mașinile care s-au izbit, între care și un copil de 13 ani,  au refuzat transportul la spital.

Potrivit martorilor accidentului studentul de 19 ani se întorcea de la Cluj împreună cu un coleg de aceeași vârstă  și după ce au călătorit cu trenul au urcat într-o mașină  pentru a-și continua drumul până acasă, în Sângeorz Bai, respectiv în Rodna. La volanul mașinii se afla în momentul accidentului prietenul celui decedat, un șofer începător. Potrivit purtătorului  de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea  mașina condusă de şoferul începător a pierdut controlul volanului la ieșirea din Ilva Mică şi a intrat în coliziune cu un autoturism, în care se aflau 7 persoane, care circula din sens opus, condus de un bărbat de 35 de ani din Năsăud.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul de 35 ani cu etilotestul, rezultatul fiind negativ, însă nu și pe şoferul de 19 ani, rănit, care a fost transportat la spital și căruia i se vor recolta probe biologice pentru a-l testa dacă a consumat sau nu alcool.

Share.

About Author

Lasă un comentariu