Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Sorin Hangan către șefii municipalității: ”nu cred că trebuie să acordăm premii că mergem la serviciu”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița  Sorin Hangan a reacționat pe facebook la declarațiile făcute săptămâna trecută într-o conferință de presă de viceprimarul Cristian Niculae, președinte al organizației municipale a PSD, care și-a expus proiectele sale legate de reabilitarea infrastructurii orașului: ”30 de străzi au fost asfaltate în acești 10 ani. Mai avem încă 200, la care se adaugă reabilitarea altor străzi din oraș. Primarul Crețu și viceprimarul Niculae ne țin în conferințe de presă nesfârșite, dar lucrurile merg încet.” a notat Sorin Hangan.

Liderul PNL îi acuză atât pe primar cât și pe viceprimarul Niculae că inclusiv la capitolul reabilitare a drumurilor se risipesc în vorbe iar faptele nu se văd, iar strada Colibiței care ar fi trebuit să intre în lucrări de 9 ani este doar un exemplu: ” Retorica domnului primar o știm deja pe de rost. Ca bistrițean sunt interesat ca banii să fie cheltuiți cu cap, în lucruri concrete, lucrările să fie de calitate și să se realizeze într-un timp rezonabil.Facem, facem. Tot asta auzim. Nu cred că trebuie să acordăm premii pentru că mergem la serviciu, domnule primar. Din 2009 faceți și iar faceți strada Colibiței, dar încă n-ați început lucrările” a mai scris Sorin Hangan pe facebook.

Viceprimarul Cristian Niculae a anunțat săptămâna trecută introducerea a 20 de noi străzi în programul de reabilitare a infrastructurii, iar sursa financiară ar putea fi bugetul municipalității sau un eventual alt credit pe care ar urma sa-l ia Primăria. Este vorba de străzi care nu vor fi reabilitate prin programul ” Linia Verde”, sau adiacente pistelor de biciclete.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu