Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Rochia de 50 de mii de euro semnată de Tina Olari poate fi admirată la Bistrița la o prezentare de modă a designerului

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O prezentare de modă așteptată de săptămâni la Bistrița va marca în 1 martie revenirea oficială acasă a designerului Tina Olari, cea care în cei peste 10 ani de absență și-a construit o reputație internațională. O parte dintre manechinele cu care Tina a colaborat în anii începuturilor de la Bistrița vor defila de 1 martie pe culoarele secției de Artă Contemporană a Muzeului Județean, așa cum a anunțat creatoarea de modă pe pagina de facebook, alături desigur de  modelele cu care lucrează acum.

Piesa de rezistență a prezentării de modă, dedicată ”Sublimului Feminin” va fi rochia care a îmbrăcat-o pe Miss Word în 2015, semnată  Tina Olari și care începând de mâine va intra în custodia Muzeului din Bistrița. Rochia, o adevărată bijuterie pentru care designerul ar fi refuzat o ofertă de  50000 de euro după o prezentare făcută în Dubai- așa cum mărturisea pentru un post de televiziune național- era cât pe ce să fie donată unei muzeu din Barcelona, orașul de adopție.  Tina s-a răzgândit și pentru că rochia are valoare sentimentală a decis să o aducă în România pentru a o dona unui muzeu de aici. Celebra rochie albastră este prezentată pentru a doua oară la Bistrița, după ce în 2016 a fost expusă la Atipic Beauty.

 

Designerul bistrițean, care a cunoscut consacrarea în Spania a îmbrăcat câștigătoarele concursurilor mondiale de frumusețe, mai mulți ani la rând: Miss Top Model Of The World 2010, Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Barcelona, Miss Spain, Miss România și Miss Supranațional 2017.

Despre creațiile sale  Tina Olari mărturisea pe facebook că își dorește ca cele care le poartă să-și descopere strălucirea interioară și adevărata esență:”Tot ce știu, e că, în momentul magnific al creației, dau din mine tot ce am mai bun, sufletul mi se deschide și vizualizez femeia în întreaga sa splendoare… și vreau ca în momentul în care ea se va privi în oglindă, îmbrăcată cu creația mea, să redescopere strălucirea sa interioară, unicitatea sa, și să vadă adevărata sa esență, care uită să o mai conștientizeze în tumultul activităților sale zilnice… Să redescopere senzații care să o ajute să debordeze de încredere în sine, încântare, și bucuria de a fi femeie…”

Tot din luna martie creatoarea își deschide din nou un atelier la Bistrița pe Pietonalul Liviu Rebreanu, nr 36 acolo unde colecțiile Tina Olari vor fi disponibile pentru închiriere sau cumpărare și unde designerul va oferi și consultanță.

Prezentarea de modă din 1  martie este programată pentru 19,00 și se face numai pe bază de invitație, anunță organizatorii.

Share.

About Author

Lasă un comentariu