Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Dramă învăluită în fum la Mureșenii Bârgăului: bărbat găsit mort și un grajd în flăcări

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vineri în jurul orelor 12,00 pompierii chemați să stingă incendiul care mistuia o anexă gospodărească în Mureșenii Bârgăului au făcut o descoperire macabră: un bărbat decedat în casa de alături, neatinsă de flăcări.

Chemați la incendiul care se manifesta cu violență la o anexă și care cuprinsese o suprafață de 180 de metri pătrați pompierii au întâmpinat întâi dificultăți din cauza drumului impracticabil, acoperit cu gheață până la locul intervenției. Patru mașini au intervenit însă s-au putut apropia la o distanță de doar 200-300 de metri de locul incendiului, așa că au avut nevoie de un dispozitiv pentru a interveni cu apă, explică purtătorul de cuvânt al ISU Marius Rus.

Surpriza a fost foarte mare când pe parcursul intervenției pompierii au descoperit că un bărbat în jur de 45 de ani  zăcea spânzurat în casa alăturată, cea de care aparținea grajdul. Echipajul de terapie intensivă SMURD a constat decesul, după ce manevrele de resuscitare s-au dovedit inutile.

Pompierii de la Bistrița și Echipajele de la Detașamentul de Pompieri Bistrița au reușit să stingă incendiul care amenința să se întindă și la casa unde fusese descoperit bărbatul mort. Polițiștii fac primele cercetări și deși iau în calcul suicidul ca primă ipoteză, nu exclud nicio altă variantă. Purtătorul de cuvânt al IPJ Diana Pintea a precizat pentru Bistrița Express că bărbatul descoperit decedat avea domiciliul în Dipșa și că se fac cercetări legate de împrejurările în care a murit și cauza incendiului.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu