Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pe final de sezon Pârtia Bistriței își bate recordul: ar putea funcționa 7 zile consecutiv

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

După patru zile de funcționare consecutivă, Pârtia de pe Dealul Cocoș, ar putea să-și depășească propriul record și să reușească să rămână deschisă o săptămână întreagă, inclusiv tot weekendul.

Chiar dacă teoretic am ieșit din sezonul rece vremea foarte friguroasă permite administrației orașului să țină deschis în primele zile din martie. Primăria Bistrița a postat pe site programul de funcționare a Pârtiei pentru weekend: Astăzi e deschis de la 14,00 la 21,00, iar pe nocturnă, adică de la ora 18,00 e mai ieftin pentru adulți, care plătesc doar 20 lei și nu 30, cât e în regim diurn. În rest tarifele sunt pentru o zi întreagă tot 20 de lei pentru tineri intre 14,00 și 18,00 ani, și seniorii peste 65. Copiii plătesc 10 lei.

 

Conform anunțului semnat de viceprimarul Cristian Nicolae, sâmbătă și duminică Pârtia Cocoș va avea același program, de la 12,00 până la ora 21,00. Potrivit viceprimarului la pârtie se poate ajunge și cu autobuzele Transmixt, care asigure curse regulate pe traseul 55 Unirea-stație Pârtia Cocoș.

Cifrele pârtiei

Luni și marți au cumpărat bilete, în medie 300-400 de vizitatori zilnic, iar numărul lor ar putea crește în weekend. Potrivit unei declarații a primarului Ovidiu Crețu făcută la sfârșitul lunii ianuarie în ședința de Consiliu Local într-o de weekend plină municipalitatea a încasat la pârtie aproape 10000 de lei. Ar avea nevoie să aibă încasări de cel puțin o lună ca să-și scoată numai cheltuielile de funcționare pe sezon, a mai explicat primarul în aceeași ședință la solicitarea consilierilor locali.

Până acum durata maximă de funcționare a pârtiei a fost consecutiv de trei zile și a fost deschisă două zile și jumătate în ianuarie, trei în februarie și cele 7 preconizate la sfârșit de februarie-început de martie.

 

Share.

About Author

Lasă un comentariu