Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Pârtia Cocoș recuperează în martie ce n-a putut în ianuarie: luni e zi completă la schi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nu-i nimic că e luni și nici că e martie, se schiază chiar și mâine până noaptea. Viceprimarul Bistriței Cristian Niculae a anunțat că  și în 5 martie se va schia, după ce tot weekendul pârtia a fost plină de schiori.

Și probabil pentru a profita încă de temperaturile negative administrația Bistriței a decis prelungirea programului care începe luni de la 12,00, și pe nocturnă, până la ora 21,00. E o măsură specială în condițiile în care doar în tipul weekend-ului Pârtia Cocoș avea un asemenea program.

Viceprimarul care a fost prezent pe pârtie tot weekendul a postat pe facebook fotografii și înregistrări video cu condițiile de acolo, ba chiar a îndemnat  părinții să profite de vremea minunată și să-și aducă și copiii să facă mișcare: ”Iubitorii sportului în aer liber sunt foarte încantați de felul in care arată pârtia noastră, impresiile culese “în direct “ fiind excelente ! De acum și la Bistrița ne vom putea bucura iarna de natură și mișcare, oferind copiilor noștri o variantă sănătoasă de petrecere a timpului liber ! Sunt sigur că părinții apreciază această oportunitate, sunt sigur că o vom folosi cu toții la maxim !”a notat viceprimarul Niculae.

Share.

About Author

Lasă un comentariu