Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Un secretar de stat bistrițean din ministerul condus de bistrițeanul Deneș a fost pus pe liber. Vezi ce comentează ministrul

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Secretarul de stat de la Ministerul Apelor și Pădurilor, bistrițeanul Istrate Ștețco a fost înlocuit din funcție miercuri în urma unei decizii semnate de premierul Viorica Dăncilă, documentul  fiind publicat încă din aceiași seară în Monitorul Oficial.

Ministrul Apelor și Pădurilor, Ioan Deneș a declarat pentru Bistrița Express că decizia înlocuirii din funcție nu i-a aparținut, însă că a fost consultat atunci când s-a luat hotărârea. Deneș mai spune și că a  colaborat bine cu secretarul de stat Ștețco, care era în funcție cu mult înainte de a ajunge ministru: ” Este o decizie care se ia de cei care susțin Guvernul, Coaliția de guvernare, cu consultarea ministrului.. E, ca regulă generală, cred ca a spus-o și doamna fost ministru( nota red. Doina Pană) că ministrul și secretarul de stat nu sunt din același județ” a mai spus Ioan Deneș. Acesta a mai adăugat că de acest gen de regulă se ține cont mai ales în prezent. Istrate Ștețco a rămas secretar de stat pe toată perioada celui de-al doilea mandat în fruntea ministerului a bistrițencei Doina Pană, cea care și-a dat demisia la sfârșitul anului trecut invocând motive de sănătate.

”Știam de decizia luată, nu știam însă cu exactitate data, în această dimineață( nota red: joi)domnul Ștețco m-a informat că ordinul de înlocuire din funcție intră în vigoare astăzi” a mai spus ministrul Ioan Deneș pentru Bistrița-Express. În locul secretarului de stat de la Bistrița a fost numit șeful Direcției Silvice, Mureș, Ilie Covrig.

Share.

About Author

Lasă un comentariu