Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Lider liberal către șefii administrației: ” credeam că după sesiunea de poze de pe Dealul Cocoșului treceți la lucruri serioase”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Președintele PNL Bistrița, consilierul local Sorin Hangan i-a ironizat pe șefii administrației municipiului, primarul Ovidiu Crețu și viceprimarul Cristian Niculae într-o postare pe facebook în care-i întreabă când se vor ocupa totuși de drumuri și de haosul din trafic, mai ales că pe Pârtia Cocoș nu mai au ce face: ” Sunt profund nemulțumit de activitatea primarului Ovidiu Crețu și a viceprimarului Cristian Niculae. Am crezut că după sesiunea de poze și nesfârșitele transmisii live de pe dealul Cocoșului, trecem la lucruri serioase. Avem străzi stricate și blocaj în trafic și nu se face nimic. Străzile din zona centrală sunt praf, iar dezorganizarea traficului și în lipsa unor lucrări care trebuiau realizate, e haos. Dimineață de dimineață se stă la cozi întinse pe sute de metri în zona Subcetate, în zona Tărpiului și pe Bulevardul Republicii”.

Suferim 10 ani pentru 6 zile pe Dealul Cocoșului”

Sorin Hangan îi atrage atenția primarului că promite de un deceniu deschiderea străzii Colibița-Arțarilor către Gară, care să fluidizeze traficul blocat de multă vreme: ”Domnule primar, de zece ani de zile promiteți bistrițenilor că deschideți și modernizați artera ce pleacă din zona Gării pe traseul Arțarilor-Colibiței. Cât să mai așteptăm până asfaltați o stradă și realizați o bretea de legătură care să fluidizeze traficul în zonă? ”.

Blocarea zilnică în trafic, o constantă pentru firmele din fost zona industrială a Bistriței înseamnă risipă de bani,  în condițiile în care aceleași firme alimentează bugetul orașului cu sume însemnate: ”Câți bani trebuie să plătească firmele din zona de nord a orașului pentru a fi băgate în seamă. Lunar varsă milioane de euro în contul Primăriei Bistrița, iar la ora 15.30 zecile de autobuze stau în cozi interminabile pe „strada cea fără de trotuare”. Așa ar trebui să se numească strada Tărpiului. Trebuie să se întâmple neapărat o nenorocire așa cum de altfel s-a mai întâmplat? Este inadmisibil să mai așteptăm ani la rând într-un stres zilnic, fie că vorbim de înghesuială în trafic, de drumuri stricate, fără piste de biciclete și fără trotuare. Nu e prea mult, domnule primar? Trebuie să suferim zece ani pentru 6 zile de schi pe Dealul Cocoșului?”  mai scrie Sorin Hangan în postarea sa pe pagina de socializare.

Share.

About Author

Lasă un comentariu