Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Doina Pană : ”cu femeile în politică, Liviu Dragnea nu trebuie să se gândească la scenarite”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Fostul ministru al Apelor și Pădurilor, Doina Pană a explicat sâmbătă pentru un post de televiziune de ce Liviu Dragnea le susține pe femei în politică și ce ce a fost preferată Viorica Dăncilă pentru a doua funcție în PSD.

Fostul ministru a  vorbit în timpul Congresului extraordinar al PSD pentru Digi 24 și despre speculațiile care ar fi apărut în presă în legătură cu lipsa de susținere a președintelui PSD pentru ea: ”Eu zilele trecute am auzit prin presă că de fapt nu am susținerea lui, asta nu m-a făcut să nu fiu candidat și să-mi dau seama că nu e așa. Ce apreciez eu în mod deosebit la domnul Dragnea?… Dumnealui nu se ferește să spună în mod deschis ceea ce gândește. Și ce apreciez foarte tare este concluzia la care a ajuns; că dacă noi de-a lungul anilor ne-am chinuit să creștem procentele în alegeri, și la locale și la generale și peste tot, dumnealui  a ajuns la o convingere, că femeile și bărbatii suntem un pic diferiți: fiecare are certe calități, deci ne completăm și dumnealui din experiență a ajuns la concluzia că femeile în politică au alt gen de calități: sunt neconflictuale, loiale, nu au alte proiecte personale paralele cu ale partidului care le-a propulsat într-o anumită poziție. Sunt mult mai serioase și mai implicate -nu vreau să jignesc colegii bărbați pentru că au și ei calitățile lor …și cred că si dumnealui a ajuns la aceasta concluzie”  a mai spus Doina Pană.

”Cu femeile Liviu Dragnea nu trebuie să se gândească la scenarite”

Întrebată dacă Liviu Dragnea preferă femeile pentru că acestea  nu-i ridică probleme, Doina Pană a spus: ”cu femeile nu trebuie să se gândească la scenarite, sau alt proiect paralel, deci sub aspectul ăsta e mai multă liniște”. Despre prezența la vârful partidului pe cea de-a doua funcție din partid Doina Pană spune că e perfect justificată: ” e nevoie ca primul ministru să fie un om din vârful partidului, astfel încât să nu fie nevoie de un intermediar care să țină legătura între Guvern și partid” a mai spus fostul ministru.

Fostul ministru al apelor și pădurilor, Doina Pană s-a ales cu un nou mandat de vicepreședinte al PSD sâmbătă la Congresul Extraordinar al partidului, în condițiile în care a candidat de una singură pe Regiunea de Nord-Vest pentru mandatul rezervat femeilor. Doina Pană a obținut peste 300 de voturi, doar 17 dintre votanții din Regiunea de Nord Vest votând împotriva acesteia. Nici celălalt vicepreședinte de regiune, liderul Maramureș, Gabriel Zetea, susținut și el de organizația Bistrița-Năsăud n-a avut probleme în validarea pe funcție.

De altfel, potrivit Digi 24 cu o singură excepție, Adrian Țuțuianu,care a ieșit vicepreședinte pe Regiunea Sud Muntenia, deși Liviu Dragnea ar fi preferat pe altcineva, toți ceilalți aleși în funcțiile de la Congresul extraordinar de astăzi ar fi fost preferații președintelui PSD.

Sursă foto: Digi24

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius- PARTIDUL VERDE B-ta în

    Doamna draga; asta-i SRL nu partid. Este PsDragnea cu actiuni la purtator ca si la TEL-DRUM si Belina ! Gata cu partidul de STAT. Ati inselat sustinatorii si membrii de treaba si cu bun simt din vechiul PSD. Ati omorat o STANGA veritabila si in mod firesc necesara. Ne-ati dus cu povesti de BARONI si de CORUPTI cum nu gasesti nici in in povestile lui ALI-BABA .RUSINE !!!

Lasă un comentariu