Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Ludovic Orban avertisment către filialele liberale: ”Gata cu blaturile cu PSD”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Liderii filialelor județene s-au întors de la Conferința Națională a PNL, eveniment organizat duminică în București cu multe sarcini și cu sabia lui Damocles deasupra capului: sunt suspectați și se confirmă că fac blat cu PSD-ul, își pierd funcțiile. ”Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului! Sunt un om blând, care iubeşte oamenii, care întotdeauna am preferat în acţiunea politică să conving, nu mi-a plăcut să fiu ascultat de frică… dar nu voi mai accepta ca 75-85% din partid care munceşte să bată pasul pe loc din cauză că 25% din partid nu munceşte”, a sunat avertismentul lui Ludovic Orban.

Președintele liberal le-a cerut liderilor de filială să facă opoziție locală și să nu se limiteze la temele naționale, și să-i vizeze direct pe președintele județean de la PSD, primari, ba chiar și în prefecți: ”Nu mai vreau să se facă opoziţie numai la nivel naţional sau unii lideri judeţeni să facă opoziţie, dar numai cu mesaje legate de palierul naţional. Vreau să văd fiecare lider judeţean cum dă cu parul în preşedintele Consiliului Judeţean PSD, în primarul PSD, în prefectul PSD, în toţi şefii de deconcentrate. Cine nu are puterea să abandoneze de acum, să-l lase pe altul mai puternic şi mai curajos”, a afirmat Orban. Mesajul a sunat însă și pentru restul membrilor de partid din conducere: ”Trebuie să lăsăm deoparte agendele personale. Cea mai bună modalitate ca obiectivul tău de carieră să fie realizat este să fii într-un partid puternic, care câştigă alegerile. Trebuie să pună toţi osul la treabă, nu numai unii să ducă greul bătăliei, în timp ce alţii stau binişor şi se uită, aşteptând eventual să-şi rupă gâtul cei care se bat pentru partid…Bătălia cu PSD nu se va câştiga aşa. Se va câştiga cu infanteria, cu fiecare membru, cu oastea, iar oastea trebuie trezită şi ridicată la luptă. (…) Gata cu blaturile cu PSD, v-o spun din capul locului”, i-a îndemnat Ludovic Orban.

Ce au votat liberalii duminică

Conferința Națională a votat mai multe rezoluții dar și susținerea lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de președinte al României, precum și susținerea lui Ludovic Orban pentru a a ajunge premier în situația în care partidul ar ajunge la guvernare. Orban n-a fost singurul candidat, în cursa pentru desemnare înscriindu-se și omul de afaceri Viorel Cataramă.

Filiala Bistrița-Năsăud a fost reprezentată la Conferința Națională a PNL de o delegație format din 16 membri (foto)între care deputatul Robert Sighiartău, cel care în care calitate de secretar general a condus ședința, președintele Ioan Turc, primvicepreședintele Stelian Dolha, președintele OT, Florin Moldovan, președinta Organizației de Femei, Diana Morar, primarul din Sângeorz Băi, Traian Ogăgău, Viorica Calo, care a făcut parte din comisia de numărare a voturilor, Vasile Silași, secretarul general.

sursă foto: facebook

Share.

About Author

Un comentariu

  1. Balan Marius - contribuabil în

    O cat curaj domnule Presedinte ! Va atrag atentia ca MILITIA LOCALA abia asteapta la un semnal sa va scoata de guler afara. La Bistrita se poarta cu succes asemenea interventii. Va spune asta STAN PATITUL, adica subsemnatul. HAI NOROC !

Lasă un comentariu