Ai o știre? Sună-ne pe TELEFON 0787-894941 sau trimite-ne un mesaj pe WhatsApp!

Vă amintiți cățelușul străpuns de săgeți toamna trecută? Vedeți ce s-a întâmplat cu el

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

În octombrie anul trecut imaginea unui  cățeluș cu corpul și capul străpuns de săgeți a stârnit un val de emoție în Bistrița și în toată țara. Cățelușul descoperit în localitatea Simionești, comuna Budacu de Jos avea încă înfipte în corp săgețile de arbaletă cu care a fost torturat. Operat de un medic inimos, cățelușul schingiut  și-a revenit miraculos în îngrijirea voluntarilor unei asociații pentru salvarea animalelor.

Cei care l-au torturat n-au fost însă depistați, chiar dacă poliția din Bistrița a deschis un dosar penal pentru rele tratamente aplicate animalelor. În schimb cățelușul care în adăpostul de la Bistrița a fost botezat Aslan a fost trimis după ce s-a vindecat spre adopție la o familie din Neustadt ( Germania). La o jumătate de an de la evenimente Asociația germană de protecție a animalelor care a intermediat adopția, Ein Herz für Streuner  a publicat pe pagina sa de facebook imagini cu cățelușul și un mesaj de la familia la care a ajuns a Nicolei S.

Vesel și pus pe șotii, dar mai ales într-o formă fizică de nerecunoscut cățelul aflat în compania altor patrupede sau a membrilor familiei care l-au adoptat nu mai seamănă deloc cu cel salvat în octombrie 2017: ”Ce-ar trebui să spunem? Uitați-vă la poze! Aslan a devenit un câine grozav! Aslan se numește acum Akiro şi trăieşte în frumosul oraş Neustadt. Îi mulţumim lui Nicole s. și familiei ei că i-au dat lui Akiro această șansă! De la sfârșitul lui noiembrie 2017, el este un nou membru al acestei familii…Un mare mulțumesc în acest caz, de asemenea, pentru toți cei care au luat parte la salvarea lui Aslan / Akiro, au suferit și ne-au ajutat financiar să suportăm costurile!
Akiro, eşti un luptător! Ai emoționat atât de mulţi oameni. Niciodată să nu te uiţi înapoi, vremurile tale rele s-au terminat! Un final fericit pentru Akiro! Suntem nespus de fericiţi!”
este mesajul tradus din limba germană al celor din asociația Ein Herz für Streuner .

Akiro nu este singurul cățel din Bistrița transportat în Germania de asociație pentru a fi adoptat.  Periodic zeci de căței dar și pisici abandonate în Bistrița sunt salvați și își găsesc stăpâni iubitori în Germania prin intermediul acestei asociații. Pagina de facebook a celor de la Ein Herz für Streuner  e plină de fotografii cu animalele adoptate și viața lor alături de noii stăpâni. În luna martie 2018 organizația germană a gestionat primul transport de anul acesta   a mai multor animale de companie abandonate pe străzile Bistriței și fotografiile acestora în mijlocul noilor familii au apărut deja pe pagina de socializare a celor de la Ein Herz für Streuner

Foto: pagina de facebook Ein Herz für Streuner

Share.

About Author

2 comentarii

  1. Balan Marius -ecologist PV în

    Si cainii o duc grozav in momentul in care parasesc Romania si ajung intr-o tara straina cu oameni normali si seriosi si iubitori. Legea ANIMALELOR este doar de decor si ineficienta. Nu se doreste …si BASTA !

Lasă un comentariu